به نظرتون دوام داره مخصوصا اگر تو اون خونه يه دختر و پدرومادر باشن كه پسرها يعني شوهراي اون خانومها بهشون احترامي نذارن..و دوتا جاري شديدا الان قربون هم ميرن تجربه تونو بگين
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قربون صدقه های اکثر جاریها الکیه جلوی هم دوستن پشته هم دشمن! فقط تو یه مورد با هم موافقن اونم غیبت کردن از خانواده ی شوهر ! تازه همین که بینشون شکرآب بشه یا حتی واسه خودشیرینی بین خانواده ی شوهر سریع همدیگرو میفروشن و پته ی همو رو آب میریزن 😂😂😂 این تجربیات منه خنگ از اتحاد با دو جاری بزرگم بود
والا من عاشق جاریمم ینی میمیرم براشاااا شوهرم ک عالیه بهترین مرد دنیاس منو جاری ...
خواستم رمز موفقيت رو بپرسم تو اين وانفساي بي فرهنگي كاش تو واقعيت همه واقعا دلسوز و دوست هم بودن چي ميشدمگه؟همه لذت ميبردن اما همه ميخوان واسه هم زرنگ بازي دربيارن اخرشم همه خودشون شاد نيستن