2777
2789
عنوان

باردار نگرانم تورو خدا بخونید

127 بازدید | 14 پست

من ۱۲ هفته ام غربالگری اول را  دادم  همه چی خوب  و نرمال بود   چون سنم ۴۱ سالمه و بارداری اول  سلفری هم دادم  الان یک هفته اس گذشته منتظر جوابم. یهویی یه نگرانی و استرس فکری اومده سراغم    کسی اطلاعاتی داره که. اگر غربالگری اول همه چی خوب باشه ممکنه سلفری خدایی نکرده  خوب نباشه ؟؟؟

نه اون برا چیزای دیگه س ربطی به ان تی نداره 

بسلامتی راحتی بگذره برات

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلفری انجان ندادم نمیدونم چیه. ولی توکلت بخدا باشه این همه استرس و نگرانی ندارع بجاش ذکر بگو تا ارام بشی. ان شالله  صحح و سلامته. استرس هم اصلا برات خوب نیس

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

اگه بخاطر سنتونه ی پگاه ب این بازیگرا بنداز تازه ۴۵ سالگی بچه میارن

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزم تاپیکاتون دیدم سقط قبلی معلوم شد مشکل از کجاس منم تقریبا تو شرایط شماهستم

والا گفتن  به خاطر اسپرم ضعیف همسرم  هست ولی الان شکر خدا طبیعی باردارم  حتی بهترین دکتر رفتم برای آی وی اف گفت فایده نداره نکن  ولی هنه چی دست خدا بود