2777
2789
معجون بو علی ولی عوارض داره عزیزم ارزش نداره نخور فقط شیره ی انگور شربت کن بخور قبل غذا و بعد غذا بر ...

لاغری بد دردی جوریه ک میخام سیستمه ضیف شه ولی چاق دیده بشم پررر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لاغری بد دردی جوریه ک میخام سیستمه ضیف شه ولی چاق دیده بشم پررر

درکت میکنم میخوای بخور اما موادشو بگیر خودت درست کن اونجوری خیالت راحته من ۵ ماه استفاده کردم الانم ی هفته اس قطع کردم 

کی تاثیرشو دیدی

ماه اول صورت پر میشه از ماه بعدش بدن 

من رون و پاهام خیلی پر شد و صورتم گرد و تپل بازو هم همینطور 

ولی صد حیف بخاطر ترک.... خواستی چاق بشی چرب کن پوستت رو 

من چهل گیا خوردم قبلا یک ماه خوب بود قطش کردم باز برگشتم الان ی چهل گیاه دیگه گرفتم ولی چاق نکرد اش ...

همه‌ی دارو های چاقی لاغری ی چیز شیمیایی داره عزیزم اینو دکتر گفت ... من چاقی رو انتخاب کردم ولی خب بعدش ازمایشم سالم بود خداروشکر 

همه‌ی دارو های چاقی لاغری ی چیز شیمیایی داره عزیزم اینو دکتر گفت ... من چاقی رو انتخاب کردم ولی خب ب ...

چکاب ؟

منم قبلا خوردم ولی چاق نشدم چکابم گفت فقط ویتامین د کمه 

چند سالته 

چکاب ؟منم قبلا خوردم ولی چاق نشدم چکابم گفت فقط ویتامین د کمه چند سالته

آره چکاپ و آزمایش هورمونی دادم گفت یکم بهم ریخته که داروی تقویتی داد فقط ی قرص که اونو میخورم هر روز 

راستی اسی من چن سال پیش دکتر تغذیه بهم یچیز  داد اونم خیلی خوب بود ولی من ادامه ندادم شربت راسیپ پ پودر جنرال تونیک دینه 

که خواهرم باهاش تقریبا ۱۵ کیلو چاق شد 

من ۲۱ سالمه