2777
2789
معجون بو علی ولی عوارض داره عزیزم ارزش نداره نخور فقط شیره ی انگور شربت کن بخور قبل غذا و بعد غذا بر ...

لاغری بد دردی جوریه ک میخام سیستمه ضیف شه ولی چاق دیده بشم پررر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری بد دردی جوریه ک میخام سیستمه ضیف شه ولی چاق دیده بشم پررر

درکت میکنم میخوای بخور اما موادشو بگیر خودت درست کن اونجوری خیالت راحته من ۵ ماه استفاده کردم الانم ی هفته اس قطع کردم 

کی تاثیرشو دیدی

ماه اول صورت پر میشه از ماه بعدش بدن 

من رون و پاهام خیلی پر شد و صورتم گرد و تپل بازو هم همینطور 

ولی صد حیف بخاطر ترک.... خواستی چاق بشی چرب کن پوستت رو 

من چهل گیا خوردم قبلا یک ماه خوب بود قطش کردم باز برگشتم الان ی چهل گیاه دیگه گرفتم ولی چاق نکرد اش ...

همه‌ی دارو های چاقی لاغری ی چیز شیمیایی داره عزیزم اینو دکتر گفت ... من چاقی رو انتخاب کردم ولی خب بعدش ازمایشم سالم بود خداروشکر 

همه‌ی دارو های چاقی لاغری ی چیز شیمیایی داره عزیزم اینو دکتر گفت ... من چاقی رو انتخاب کردم ولی خب ب ...

چکاب ؟

منم قبلا خوردم ولی چاق نشدم چکابم گفت فقط ویتامین د کمه 

چند سالته 

چکاب ؟منم قبلا خوردم ولی چاق نشدم چکابم گفت فقط ویتامین د کمه چند سالته

آره چکاپ و آزمایش هورمونی دادم گفت یکم بهم ریخته که داروی تقویتی داد فقط ی قرص که اونو میخورم هر روز 

راستی اسی من چن سال پیش دکتر تغذیه بهم یچیز  داد اونم خیلی خوب بود ولی من ادامه ندادم شربت راسیپ پ پودر جنرال تونیک دینه 

که خواهرم باهاش تقریبا ۱۵ کیلو چاق شد 

من ۲۱ سالمه