2777
2789

قبلا بهم خیانت کرد در حد پیام 

مچش رو گرفتم هر کار کردم راجبش حرف نزد

انقد سکوت کرد و سکوت کرد که من شک کردم 

گفتم شاید من اشتباه میکنم

گفتم بعدا باهاش حرف میزنم

با پیام بهتر بود که داد و هوار هم نکنه

پیامش دادم اول مطمئن شدم حالش خوبه و اعصبانی نیست

بعد گفتم میخوام راجب این موضوع حرف بزنیم

یهو شروع کرد به فوش دادم گفت اون زنه از تو بهتره

ارزش یه پیر زن ج.نده از تو بیشتر و حرفای بدتر

گوه خورد مادر جندهههههه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر نه باید بهش بگی شوهر سابق

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

شوهر منم یه بار گفت این حرفو 

الان گفتی یادم اومد 

ولی این قرصایی که میخورم حافظه م رو مختل کرده یادم نی سر چی دعوا کردیم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها من جز باباجون مادرجونم کسیو ندارم ۷ سالم بود پدر مادرم از دست دادم 

الانم همش ۲۱ سالمه

شاغل نیستم یعنی نزاشت دانشگاه برم سال ۱۴۰۱ پرستاری دولتی آوردم نزاشت برم

چجور طلاق بگیرم

شاید الکی بهش شک کردی 

از دست عصبانی شده 

خودمونم باشیم الکی بهمون چنین تهمتی بزنن اعصاب مون خورد میشه شاید هر حرفی بزنیم 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

شوهر منم سگ دارع گفت تو گوه بخوری اندازه سگمم نیستی...منم گفتم یکیو میخای ک لال باشع هیچی ازت نخاد ه ...

😭😭😭😭😭

کاش به منم میگفت سگ

میدونه و فهمیده از این کلمه بدم میاد همش بهم میگه