2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

166 بازدید | 14 پست

سلام. بچه ها من دوماهه باردارم. امروز ضدآفتاب ژنو خریدم. الان دیدم روش نوشته عصاره گل مغربی. کپسول گل مغربی ماه آخر واسه زایمان طبیعی تجویز میشه. حالا من اینو بزنم به صورتم مشکلی برای بچه م پیش نیاد؟ سقط نشه خدایی نکرده. عجب گیری افتادیم    

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم سینه اش کیست داشت این داده بودن

کپسولش رو داده بودن؟

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

منم یه سوال دارم

چرا نی نی یار حذف تاپیک، امروز حذف نکرد چیزی واسه من 

لینک هم فرستادم براش 

برا شما حذف کرد؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
نه عزیزم داری به پوستت میزنی چه ربطی به بچه داخل شکمت داره

هی خودمم میگم ربطی نداره باز نگران میشم. به نظرم تو بارداریم نگرانی بی مورد دارم. هرچی میخورم سرچ میکنم ضرر نداشته باشه

باز اگر میترسی از دکترت سوال کن

لنروز پیشش بودم ولی نمیدونستم.کرمم اینجوریه. فردا زنگ میزنم مطبش. ولی فکرکنم سوالم به نظرش مسخره بیاد  

چون امروز یک شنبه هس عزیزم.روزای زوج و ساعت مشخص باید بفرستی پاک میکنه

ای وای من 

راست گفتیا، هیچ حواسم نبود 

مرسی عزیزم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
سلام عزیزم بارداریتون مبارک و الهی بچه سالم و صالحی دنیا بیاری.ببخشید سوال داشتم شما ارشد علوم قرآن ...

سلام عزیز. ممنون از دعای خیرتون

نه. قبول نشدم. یعنی کلا واسه کنکور نخوندم فقط آزمون دادم و قبول نشدم.

سلام عزیز. ممنون از دعای خیرتوننه. قبول نشدم. یعنی کلا واسه کنکور نخوندم فقط آزمون دادم و قبول نشدم.

عه حیف شد میخواستم مشاوره بگیرم  سلامت باشین 😍😘💝💝💝

خدای مهربونم... الحمدلله رب العالمین