سلام. بچه ها من دوماهه باردارم. امروز ضدآفتاب ژنو خریدم. الان دیدم روش نوشته عصاره گل مغربی. کپسول گل مغربی ماه آخر واسه زایمان طبیعی تجویز میشه. حالا من اینو بزنم به صورتم مشکلی برای بچه م پیش نیاد؟ سقط نشه خدایی نکرده. عجب گیری افتادیم
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
نه عزیزم داری به پوستت میزنی چه ربطی به بچه داخل شکمت داره
هی خودمم میگم ربطی نداره باز نگران میشم. به نظرم تو بارداریم نگرانی بی مورد دارم. هرچی میخورم سرچ میکنم ضرر نداشته باشه
لنروز پیشش بودم ولی نمیدونستم.کرمم اینجوریه. فردا زنگ میزنم مطبش. ولی فکرکنم سوالم به نظرش مسخره بیاد
سلام عزیزم بارداریتون مبارک و الهی بچه سالم و صالحی دنیا بیاری.ببخشید سوال داشتم شما ارشد علوم قرآن ...
سلام عزیز. ممنون از دعای خیرتون
نه. قبول نشدم. یعنی کلا واسه کنکور نخوندم فقط آزمون دادم و قبول نشدم.