2777
2789

حستونو میگید لطفا؟

حس میکنید میخواد دانشگاه دولتی رشته ای ک دوس دارمو قبول میشم؟

خیلی استرس دارم تا جوابا بیاد.. نگرانم همش.

حس ششم یا هرچی راجع بهش دارید لطفا بگید بهم🥲

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
ببخشید سوال میپرسم جوابا کی میاد؟انشالله قبولی

گفتن جوابا از ۱۵ مهر میاد.. ولی زمان دقیقش مشخص نیس.. 

ممنون گلم.. لطفا برام دعا کن🥲 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید غیر مرتبطه چون فهمیدم انسانی هستی میپرسم 

به عنوان کسی که معلمی و فرهنگیان جزو اولویت‌های خیلی از انسانی ها هست بنظرت خوبه؟ 

من میخوام حسابداری ازاد بخونم ولی خوانوادم بم فشار میارن ک علوم تربیتی ازاد بخون معلم شو نصف روز بیکاری تابستون مال خودته و خلاصه حسابی اعصابم خورده

ببخشید غیر مرتبطه چون فهمیدم انسانی هستی میپرسم به عنوان کسی که معلمی و فرهنگیان جزو اولویت‌های خیلی ...

اره واقعا همه خانواده همین نظر رو دارم.‌ 

خب فرهنگیانم‌ خوبه و مزایای خودشو داره. 

ولی از اونجایی که پذیرش فرهنگیان بومی شهرستانی شده.. هرجا ام بریم دانشگاه مجبوریم باز برگردیم شهرستان خودمون.. یا یذره اونور تر.. و چون شهرستان ما خیلی کوچیکه.. راستش خیلی زیاد دوس نداشتم قبول شم.. چون ک تو شهرستانهای کوچیک هیچ جای پیشرفتی نیس.. مخصوصا برا معلما.. 

فرهنگیان بری دیگه میشی معلم.. تمام.. ..حقوقشم ک دیگه خودت میدونی.. پیشرفتی وجود نداره.. 

رشته های دیگه جای پیشرفت و ادامه تحصیل وجود داره.. 

حسابداری هم بازار کارش شنیدم خیلی خوبه.. 

اره واقعا همه خانواده همین نظر رو دارم.‌ خب فرهنگیانم‌ خوبه و مزایای خودشو داره. ولی از اونجایی که پ ...

بنظرم تو ک میخوای آزاد بخونی.. همون حسابداری بخون.. 

علوم تربیتی هم باید آزمون استخدامی بدی.. حسابداری حداقل میتونی تو بانک یا شرکتی جایی پذیرش بشی.. حقوقش بهتره

اره واقعا همه خانواده همین نظر رو دارم.‌ خب فرهنگیانم‌ خوبه و مزایای خودشو داره. ولی از اونجایی که پ ...

آره خب فرهنگیان خوبه 

ولی علوم تربیتی آزاد نمیدونم اونو بم میگن بخون

آره خب فرهنگیان خوبه ولی علوم تربیتی آزاد نمیدونم اونو بم میگن بخون

من ک انتخاب رشته کردم علوم تربیتی آخرین گزینم هس.. 

۲ هفته صبر کنی تمومه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

۲ هفته صبر کنی تمومه

میشه بگی حست میگه قبول میشم رشته ای ک خیلی دوسش دارم یا نه🥲 خیلی استرس دارم بخدا .. واااااییییی

میشه بگی حست میگه قبول میشم رشته ای ک خیلی دوسش دارم یا نه🥲 خیلی استرس دارم بخدا .. واااااییییی

حسی ندارم اصلا

بیخیال دیگه ۲ هفته نثل برق و باد میگدره

کلی کیف کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب