2777
2789
عنوان

دوستان تلویزیون وای فای دار

74 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان.

چه مارکی بخرم.

و اینکه بخوام اشتراک فیلیمو رو بخرم،ماهی چند گیگ اینترنت لازمه که من هرروز فیلم و سریال ببینم.

لطفا راهنماییم کنید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

برای اینترنت نامحدود بگیر

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش چنده برای ایرانسل

من همراه اول میگیرم 

کلا سرعت نامحدود همراه اول بهتره 

ولی واسه جفتش ۳۰ تومنه

فکر میکنم ایرانسل از ساعت ۲ شب فعال میشه حالا تا ظهر

ولی همراه اول از یک شبه تا ظهر

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من همراه اول میگیرم کلا سرعت نامحدود همراه اول بهتره ولی واسه جفتش ۳۰ تومنهفکر میکنم ایرانسل از ساعت ...

خب در طول روزم نیاز دارم.

اینترنت نامحدود بدون محدودیت زمانی نداریم؟

خب در طول روزم نیاز دارم.اینترنت نامحدود بدون محدودیت زمانی نداریم؟

نه متاسفانه

اینترنت ساعتی دیگه باید بگیری

۴ ساعته بیشترینشه

من خودم هارد گرفتم شب ها فیلم هامو میزنم دانلود میشه خودم میخوابم بعد دیگه راحت هر وقت بخوام نگاه میکنم

چون بخوای با اینترنت ساعتی و اینجور چیزها پیش بری خیلی هزینش میشه

نه متاسفانهاینترنت ساعتی دیگه باید بگیری۴ ساعته بیشترینشهمن خودم هارد گرفتم شب ها فیلم هامو میزنم دا ...

فقط با خزیدن اشتراک فیلما باز نمیشن ؟دیگه اینترنت نگیرم.

فقط با خزیدن اشتراک فیلما باز نمیشن ؟دیگه اینترنت نگیرم.

نه متاسفانه 🤒

سلام داخل یه تاپیک که راجب وسواس فکری بود نظرتون رو خوندم که دارو مصرف مبکنید و....

منم مشکل شما رو داشتم 

یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است یعنی واقعا خیلی تاثیر گزار بود حرفاشون ... البته بدون دارو چون دارو خیلی عوارض داره 

هم مشاورشون خوبه هم هزینه مشاورشون 

الان یه دوره تخفیف گذاشتن فقط با ۲۸۰ تومن میتونید مشاوره بگیرید

نه برای هر جلسه برای کل روند مشاوره 

یعنی شما ۲۸۰ پرداخت میکنید هر چقدر که جلسه برگزار کنید هر زمان که به مشکل خوردید بخوایید مشاوره بگیرید قرار نیست هزینه رو پرداخت کنید 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست من خودم که خیلی راضی بودم 

البته برای گرفتن تخفیف باید حتما بگید کد

#۳۱۴ هستم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4