2777
2789
عنوان

شمع تراپی میزنم بخواین

64 بازدید | 4 پست

هزینه کمتر از بقیه جاهاس 

میخواین درخواست دوستی بدین نمیخواین گزارش نزنید دیدم خیلیاتون دنبالشید گفتم 

پیشنهاد میشه برای انجام هرکدوم نیتها قبلش پاکسازی انجام بدم براتون در کنارش

برای هرکسی بین ۳الی۸جلسه متفاوته

بخواین بهشون ورد  میکنم هزینش بیشتر میشه

برای این نیت ها(هرجلسه)

ثروت ۴۰

پاکسازی و دفع انرژی منفی  ۱جلسه ۴۰

۳جلسه ۱۰۰-۵جلسه ۱۳۰ -۷جلسه ۱۶۰

دفع طلسم ۸۰

جذب آرزو ۲آرزو (۹۵)

بازگشت معشوق ۶۰

گرمی و شهوت رابطه ۷۵

مهر و محبت ۶۵

@niniyar_5 خانم هزینه هم می‌گیرن! 

لطفا رسیدگی کنید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

عجب هنری دارین، دمتون گرم

کلاه گذاشتن سر مردم ساده هم هنر می‌خواد

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمع‌تراپی و باقی چرندیاتی که گفتید خرافاته و هیچ حقیقتی نداره