2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید واجبه

324 بازدید | 23 پست

نوزادمو شیر دادم خوابوندم رفتم حموم بخیه هامو بشورم اومدم دیدم مهمون اومده واسمون خاله م بچه مو بغل گرفته بود داشت بوس میکرد بهش گفتم خاله خوبی چرا چشمات قرمزه گفت هیچی یه کم سرماخوردم 

یهو خشکم زد اصلا نابود شدم فهمیدم سرماخورده بچه رو ازش گرفتم مامانمو صدا زدم گفتم چرا بچه مو دادی بغلشون؟ مگه نمیدونی نوزاد رو کسی نباید ببوسه؟ مامانم هم این وسط ناراحت شد بهش برخورد ولی هیچی واسم مهم نیست جز سلامتی بچه م 

توروخدا بگید چیکار کنم دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭😭

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
وا عزیزم چه مادر بی فکری

خیلی حالم بده بغض کردم دارم میمیرم 😭

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خالت بی فکرره مامانت بی فکر تر

توروخدا بگید چیکار کنم بچه م مریض نشه 

انشالله طوری نمی شه ولی حالیشون کن بچتو‌چه مریض چه سالم نبوسن

به نظرت مریض میشه ؟ شیر خودمو میخوره لازمه من چیزی بخورم ؟ ببرمش دکتر ؟

نگران نباش گلم ایشالله ک هیچیش نمیشه ولی بفهممون ک خط قرمزی بچته من از مامانت ناراحت نشدم چون نمی‌خواسته زشت بشه پیش خواهرش ولی خالت بی ملاحظه و بی عقله

از دِل برود همان که از دیده رَود
عزیزدلم بهش مرتب شیر بده اصلاً استرس نداشته باش انشاالله هیچ اتفاقی نمیوفته اگر علائمی دیدی سریع ببر ...

ممنون عزیزم انجام میدم 

نگران نباش بدن بچه ها تا دوماهگی مقاومه ولی ازین به بعد بیشتر مراقبش باش شیر بده زیاد تند تند جیش کن ...

روزی ۷ بار یا بیشتر جاشو عوض میکنم ولی بیشتر شیر میدم تا بشه ۱۰ بار 

از اولش شیر خودمو دادم تو بیمارستان میگفتن اون شیر اول مثل واکسن هست به نظرت درسته ؟