2777
2789
عنوان

چقدر ما زنا بدبختیم خدایا کجایی دیگه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 21 پست

[QUOTE=354520742]اصلا نمی‌فهمه هزاران بار حرف زدم با خوبی با خوشی با بدی با دعوا با ناراحتی با قهر یا بی محلی ولی اصل ...[/QUOTEعزیز دلم خیلی ناراحت شدم برات بغض کردم متنت خوندم،،،تنها کاری که از دستم میاد از خدا میخوام شوهرت سر به راه بشه و با دلت راه بیاد ان شالله سر عقل بیاد

[QUOTE=354520742]اصلا نمی‌فهمه هزاران بار حرف زدم با خوبی با خوشی با بدی با دعوا با ناراحتی با قهر ی ...

ممنونم عزیزم فقط واسه حال دلم و زندگیم دعا کنید و از خدا بخواید واسه منم خوش بخواد شوهرم آدم بشه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا نفرینش میکنم ولی بازم میگم جوونه سنی نداری پدر بچمه خدا نکنه چیزیش بشه دیگه نمی‌دونم چکار ...

نه نفرین نکن هیچ وقت هیچ کسی رو،  انشاالله روزامون روشن شه،  منم خیلی اذیتم 

مامانم صبح تلفن کرد کلی گریه کرد میگف خیلی برات ناراحتم گفتم تو فکر من نباش میگف نصف شب از خواب پا میشم از ناراحتی میگم نکنه شوهرت دوباره اذیتت کنه گفتم ماما تو فکر زانوت باش که درد داره فکر کمرت باش نگران نباش همه چیز درست میشه 😭💔

نه نفرین نکن هیچ وقت هیچ کسی رو، انشاالله روزامون روشن شه، منم خیلی اذیتم مامانم صبح تلفن کرد کلی ...

من ب خانوادم نگفتم ی بار قبلا گفتم و بد دعوایی شد الان دیگه میریزم تو خودم ولی نمی‌دونم تا کی بتونم تحمل کنم اونا ب اندازه کافی خودشون غصه دارن نمیخوام غصه منم بخورن