2777
2789

کسی بچش اینجوری بوده؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشکیه؟

هم شیر خودمو میخوره هم شیرخشک

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
خواهر زاده منم نمیخورد.ابجیم یه حبه قند مینداخت تو شیشه شیرش.اونوقت میخورد.امتحان کن شاید جواب داد

چه جالب این بار امتحان میکنم ممنون😊

تو ظرفی که دوست داره بده بهش.اگه تو شیشه نخورد از لیوانای نی دار بگیر شاید خوشش اومد

تو شیشه میریزم یه مک میزنه میبینه شیرخشک نیست پرتش میکنه و میزنه زیر گریه 

چه جالب این بار امتحان میکنم ممنون😊

یکم مزه شیر عوض میشه.بعدشم شیری که میخری ازاین بطری هایی بخر که تاریخ مصرفش کمتر.مواد نگهدارنه کمتری داره.مزه اشم بهتر ازاوت یکی هاس.

یکم مزه شیر عوض میشه.بعدشم شیری که میخری ازاین بطری هایی بخر که تاریخ مصرفش کمتر.مواد نگهدارنه کمتری ...

آهان باشه من از این شیر محلیا که بازن بهش میدم حالا میرم بطری میخرم

یکم شکر توش بریز گرم یا سرد امتحان کن ببین میخوره

تا حالا قند وشکر نریخته بودم حالا امتحان میکنم خدا کنه بخوره 

بچه ی منم نوزده ماهشه اصلا لب ب شیر نمیزنه.فقط عاشق ماست و دوغه

پسر منم عاشق ماست و دوغ و کشکه ولی شیر نمیخوره