2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 39 پست

به نظر من نگو برات داستان میشه ولی اگه با پسرخاله ات راحتی با اون صحبت کن بگو اجازه نده کسی راجب زنت حرف بزنه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم رک به دخترخاله ام میگفتم که میرم بهش میگم چون خیلی داری اذیت میکنی

اینم فکر خوبیه. دفعه بعد دیدم داره حرف میزنه تهدیدش میکنم که به خودش میگم. 

اینم فکر خوبیه. دفعه بعد دیدم داره حرف میزنه تهدیدش میکنم که به خودش میگم. 

والله داره زندگی دوتا جوون رو از هم میپاشه

بگو فلانی من میخوام به عروستون بگم 

چون اگه نیت تو اصلاح هست بذار رک بگم که اصلاح شه

اگه هم نیتت تخریب رابطشونه بذار بدونه از خودش دفاع کنه نه که ازپشت خنجر بخوره

ببين آدم يه وقت جوابه حرفايي كه ميزنه روميبينه گاهي هم جواب سكوتي كه كرده رو،،شمااگه سكوت كني پشيمون ميشي بنظرم خداهركسيويه طوري امتحان ميكنه شماروهم اينطوري،،من اگه بجاي شمابودم به نصيحت كردن خاله ودخترخالتون ادامه ميدادم بعدازاونطرف هم يه جوري به عروسشون ميفهموندم كه حواسش باشه به زندگيش بعدقسمش ميدادم كه ازاعتمادم سوءاستفاده نكنه وهراتفاقي افتادازمنحرف ونشونه اي نباشه كه رابطه هابهم بخوره،،بعدمشورت دادن توي اين موردكه باعث ميشه توي زندگيش اثرمثبت بذاره عينه ثوابه عزيزم وجدانت آرومتره بااينكار

غیر مستقیم بگو مثلا بگو.دوستم همه چیو برا خواهرشوهر و مادرشوهرش تعریف میکرده عاقبتش اینجوری شده. اصن نگو منظورت خودشه عاقل باشه میفهمه

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه

مستقیم نگو کلا یه چند وقت سر حرفو بکش وسط و مطرح کن که دعواربین زن و شوهرا خیلیش بخاطر حرف اطرافیانه گاهی مردا رو تحریک میکنن زن هم از همه جا بی خبره 

بذار این حرفت تو ذهنش سوال ایجاد کنه وقتی هروقت میبینیش یا حرف میزنی بگی نظرش به حرفت جلب میشه تو حرفتم سوالی پرسید هی بگو منظورم شما نیس همینطوزی دارم میگم کلا این مساله مهمه اسم کسی را هم نیار

یارب نظر تو برنگردد...
به نظر من نگو برات داستان میشه ولی اگه با پسرخاله ات راحتی با اون صحبت کن بگو اجازه نده کسی راجب زنت ...

باهاش راحتم خیلی. ولی دخترخالم یه کار بَدی کرده هفته ی پیش سر کل کل با عروسشون به داداشش گفته که شوهر فلانی (شوهر من) هم گفته خانومت خیلی عشوه میاد!!! دروغ گفته ها. خود دخترخاله م اعتراف کرده که دروغ گفته و خواسته عروسه رو اذیت کنه (چون پسرخالم خیلی غیرتیه). ولی پسرخالم به خون من تشنه ست. جرئت ندارم باهاش حرف بزنم هرچند کلی قسم خوردیم هم من هم شوهرم که اصلا چنین چیزی در مورد خانومش نه گفتیم نه فکرشو کردیم.

بمیرم الهی واسه عروسه.

نه نه نه تهدیدش نکن چون دیگه پیشت هیچی نمیگن و اگه عروس خانوم تغییر رویه بده دخترخالت فکر میکنه تو که قبلا تهدید کردی رفتی گفتی.اش نخورده و دهن سوخته

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   
باهاش راحتم خیلی. ولی دخترخالم یه کار بَدی کرده هفته ی پیش سر کل کل با عروسشون به داداشش گفته که شوه ...

پس برو به عروسه بگو

ببخشیدا دختر خاله ات خیلی بیشعوره

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌