سلام
دوستان عزیز و مهربانم ، تو این یک هفته که تعلیق بودم با اینکه میدونستید تعلیقم اما جویای حالم بودید ، ازتون ممنونم و پیامهای پر از مهرتون رو خوندم اما قادر به پاسخ نبودم.
@toranjbano
@نسترن2023
نی نی یارهای محترم
شما یک هفته منو تعلیق کردید بدون اینکه هیچ توهین یا بی احترامی به کاربری کرده باشم!!!!!!
تنها جرم من این بود که از شما خواهش کردم کاربری که داره بی دلیل به دوستم بی احترامی و توهین میکنه و تهمت میزنه رو تذکر بدید چون دوستم بسیار ناراحت بود
و وقتی دیدم دوستم از بی حرمتی اون کاربر بسیار اذیته ، بسیار اروم و با احترام از کاربری که بی احترامی کرده بود درخواست دوستی کردم و برای شخص ایشون پیام گذاشتم و محترمانه گفتم ایشون اشتباه گرفته و ازش خواهش کردم به دوستم بی احترامی نکنه
که ناگهان به دلیل ازار و تحریک کاربران یک هفته تعلیق شدم و بلافاصله از نی نی یار ۵ پیام امد که فقط در صورت اسکرین شات از بی احترامی کاربران امکان پیگیری هست و اما من اسکرین شاتی نداشتم چون اون کاربر که بی احترامی میکرد سریع پیامهای زشتش رو پاک میکرد ،
کاش شما هم با اسکرین شات و با دلیل واضح من رو تعلیق میکردید تا حداقل دلیل تعلیقم رو میدونستم
البته کلا بی عدالتی انچنان رواج پیدا کرده که بی عدالتی شما هم عجیب نیست
بهر حال
نی نی یارها
شما بدون اینکه به من دلیلی ارائه بدهید با ادعای نادرسته ازار و تحریک کاربران ، در حالی که من اصلا هیچ بی احترامی به فردی نکردم ، من رو تعلیق کردید
تصمیم گیرندگان سایت @مونا_تهرانی
ممکنه من رو برای این تاپیک برای همیشه تعلیق کنید و منم سیم کارت دیگری ندارم و دیگر نخواهم امد
اما خواستم بهتون بگم
پشت هر کاربر که در ظاهر ناشناسه اما یک قلب و یک شخصیت نشسته
و برای خودش احترام قائله و حتی برنمیتابه ادعای غیرواقعی شما برای تعلیقی را و بی عدالتی را
هر چند سایت به حقوق کاربران توجه چندانی نداره
اما من از سایت شما ممنونم چون سایت شما باعث شد دوستان بسیار باارزشی پیدا کنم
امیدوارم سایت شما هم روز به روز ، به عدالت و کمال نزدیکتر بشه
دوستان عزیزم، من ممکنه برای همیشه تعلیق بشم و اگر ناگهانی تعلیق شدم و فرصت اطلاع نبود
اما بدونین تا همیشه دوستتون دارم و به یادتونم و برای لطفهاتون بسیار سپاسگزارم و عذرخواهم بابت زحمتهام
@نسترن2023
@toranjbano
@خربوریدان