2777
2789
عنوان

میخوام یه رازی رو بگم

114 بازدید | 4 پست

به عنوان یه مژه کار که چند ساله داره کار میکنه البته نه برای خودم بلکه دیدم که مربیای خبره هم انجام دادن و واقعا اسیب میزنه دارم راجب لیفت مژه و ابرو صحبت میکنم پس لطفا هیچوقت انجامش ندین چون بعدش کلی باید مکافات بکشید تا جبران بشه وبرای تقویت مژه و ابروهم ویتامین ۱ی رو هفته ایی دوبار بزنین به براش مژه و بزنین به مژه هاتون تمام

افرین 

ابرو و مژه رو ور بری مداد بزنی و هی چسب به مژه بزنی داغون میشه

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

من اصلا درک نمیکنم که بعضیا چطوری میتونن اونقد خودشونو به زحمت بندازن که زیبا تر به نظر برسن مثلا ریسک دردش یا سختی اون حجم چیز اضافه رو صورت و دستا حالا یه موقعی برای مناسبت خاصی اوکی اما در کل همیشه چطوری میشه آخه من که فقط به این فکر میکنم از خونه بیرون میرم یا جایی میرم راحت باشم و حالا خب زیبا به نظر رسیدن به شرط اینکه واقعا اذیت نشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا درک نمیکنم که بعضیا چطوری میتونن اونقد خودشونو به زحمت بندازن که زیبا تر به نظر برسن مثلا ری ...

اره خب هرکسی سلیقه ایی داره بلاخره ولی من خودم به شخصه لسفت مژه رو درک‌نمیکنم چون بعد از اونم اصلا نمیشه حتی ریمل زد و به معنای واقعی کلمه نابود میکنه