2777
2789

💔💔💔

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به خاطر پنجاه نفر بی گناهی که تو ریزش معدن پر کشیدن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چیشد مگه

همه دوستام باهم افتادن من جدا🙂بدتر اینه که احساس میکنم رفیقم سرد شده باهام از وقتی کلاسمون جدا شده..نمیدونم حساس شدم یا واقعا اینطوره🙂💔

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

دانش آموزی؟ چرا دلگیره ؟؟

خیلی دلگیر بود..تموم اتفاقاش چه خوب چه بد حس بدی بهم میداد..دوست داشتن اول تا آخرش زار بزنم گریه کنم🙂

فکر کنم بتونی عوض کنی...حالا من باهاشون تو یه کلاسم اما بدتر اینکه دیگه دوست نیستیم و باید مثل غریبه ...

بدتر اینه که رفیقم از وقتی کلاسمون جدا افتاده احساس میکنم سرد شده باهام🙂💔نمیدونم من اینطور احساس میکنم یا واقعیته..

بدتر اینه که رفیقم از وقتی کلاسمون جدا افتاده احساس میکنم سرد شده باهام🙂💔نمیدونم من اینطور احساس م ...

ببین چی بهت میگم

این حرفمو هیچوقت یادت نره:)

اینو از منی بشنو که سه سال تموم حاضر بودم جونمم واسه رفیقام بدم 

حالا چیشد؟

همشون کنارم گزاشتن...

دروغ گفتم اگه بگم دلم نشکست اگه بگم گریه نکردم اگه بگم هنوزم یادشون نمیفتم یاد خاطراتی که باهم داشتیم اما...

اینو بدون که ادما همشون میرن هیچکس تا تهش پات نمونه جز خودت و اون بالایی🤍

پس هر چقدرم دیدی ازت سرد شدن 

هر چقدر که دیدی تنها شدی 

به خودت بگو عیبی نداره ...

من خودمو دارم ،خب؟:)

باور کن هیچی به جز درس و ایندت به دردت نمیخوره ادما میان و میرن 

تهش خودتی و خودت✨

پس نزار بخاطر ادمایی که ارزشش رو ندارن خودتو ببازی