2777
2789

عزیزم خدا نکنه ناامید بشی.. بشین با خودت فکرکن خداروشکر این مشکلی که داری درمان داره.. اگه خدایی نکرده درمان نداشت چیکار میکردی؟ و بدون تو تنها نیستی.. بجای افکاره منفی ، مثبت فکرکن.. خودتو اذیت نکن.. یمدت یه سرگرمی پیدا کن تا این فکرا از سرت بیرون بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خدا نکنه ناامید بشی.. بشین با خودت فکرکن خداروشکر این مشکلی که داری درمان داره.. اگه خدایی نکر ...

نمیتونم دست خودم نیس من همینجوری ادم ناامیدی بودم بعد این قضیه بدتر شدم کاش چن نفر که این بیماری رو دارن بیان باهام حرف بزنن از این حال دربیام 

نمیتونم دست خودم نیس من همینجوری ادم ناامیدی بودم بعد این قضیه بدتر شدم کاش چن نفر که این بیماری رو ...

با من حرف بزن عزیزم.. من نزدیک یکساله که فهمیدم این‌مشکل رو دارم.. اوایل قرص بیشتر میخوردم ، دوماهه ک خداروشکر چون آزمایشات خوب بودن قرصام کمتر شده

و بعد از چند ماه اگه آزمایشات بعدی هم بهتر بشن بازم تعداد قرصی ک میخورم کمتر میشه.. 

ناامیدی و استرس و عصبی شدن حالت رو بدتر میکنه عزیزم 

اسی جون منم این مشکلو دارم از سالهااا پیش بعضی وقتا فک میکنم برا هیچکس اندازه ی من سخت نیست بقدری ک ...

بیشترین چیزی که منو اذیت میکنه اینه که ناامیدم کرده همش استرس دارم 

شمام چن ساله این بیماریو داری قرصم میخوری؟

بیشترین چیزی که منو اذیت میکنه اینه که ناامیدم کرده همش استرس دارم شمام چن ساله این بیماریو داری قرص ...

اره گلم من حتی قرصای اعصابم خوردم من متاسفانه۱۴ ساله درگیرشم🤦‍♀️من بدترینش ک مخل زندگیم شده تایم طولانی دستشوییمه اصلا کسی باورش نمیشه من یکی دو ساعت راحت تو دستشویی میشینم و یبوستم ندارم بشدت معذرت میخوام گلاب ب روتون دفعم خیلییی زیاده و دفع مخاطم زیاد دارم کلا از زندگی افتادم بخاطر این ی مورد

بیشترین چیزی که منو اذیت میکنه اینه که ناامیدم کرده همش استرس دارم شمام چن ساله این بیماریو داری قرص ...

من قرصای اعصابو ک میخوردم ی خورده ای تایم دستشوییامو کم کرده بود ولی بحدی ک عوارض داشت ترجیح دادم ساعتها تو دستشویی بشینم ولی اون قرصا رو نخورم با وجود اینکه دکتر گوارشم برام تجویز کرده بود

الان بعضی وقتا قطره ی ایبروگل مصرف میکنم یذره ای خوبه برا دلپیچه هام و نفخ  

من قرصای اعصابو ک میخوردم ی خورده ای تایم دستشوییامو کم کرده بود ولی بحدی ک عوارض داشت ترجیح دادم سا ...

گلم اونجوری که فهمیدم از تایپیکات تو کولیت روده نداری خداروشکر مال تو سندرمه کولیت خیلی بده 

گلم اونجوری که فهمیدم از تایپیکات تو کولیت روده نداری خداروشکر مال تو سندرمه کولیت خیلی بده

من دکترم میگفت اسم دیگه ی سندروم روده یا آی بی اس همون کولیت روده ست. شما رودتون زخمه ؟ اگه آره فک کنم التهاب روده یا همون آی بی دی باشه برا شما . 

من بحدی اذیتم که بکل زندگیم مختل شده ساعتها تو دستشوییم و دهها علائم دیگه ک امونمو بریده امیدوارم درمان جفتش پیدا بشه