2777
2789

Knutristrong thot hoir را به fhe تغذیه می کند

نه ، فرموله شده با

پایان دادن به آن علائم موهای سالم

رونگ) ، به خانواده خود این کار را بدهید تا از نظر کلمه ای حرکت کنند

(ضخیم ، مروارید ، صاف ، hiny ، nd

iRections برای استفاده: Kub ontlo شما wel hai ، mossoge to rete olate:

HEN SHINSE THOROUHLY. برای بهتر کردن مجدد ، هر روز از این محصول استفاده کنید.

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

مواد تشکیل دهنده: آب (Aquo) ، سدیم لوریت ، Dineticgnd.

(Oxonidoprogyl Betaine ، Perftume/Frogrance/Portum ، کلرید سدیم ، Soum

Benote ، Carbome ، Guar Hydroxypropyltrimonium کلرید ، هیدود سدیم

Les Dodecylbenzenesolfonate ، Girit Aid ، en- سولفوت ، disdum edia

(Ydotetrosloxane ، فنوکسی اتانول ، پانتنول ، لیزین HCL ، Hydroyzed H

پروتئین ، لودوپروپینیل بوتیکربامات ، سولفات سدیم ، Lonoe apho-somebhy

بنزیل بنزوات ، بنزیل سالیسیلات ، Citronelo ، Coumarin ، Geranidl ، Hexy

Cnmomal ، Linaloo ، (1 42090 ، C1 47005.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم درست ترجمه کردم یا نه عربی رو 

نوشته این محصول رو روی موی نم دار بزن ماساژ بده یه مقدار، بعد خوب اب کش 

برای نتیجه بهتر هر روز استفاده کن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

طریقه مصرف:

مقداری از محصول را به موهای خیس بزنید و کاملا مالش دهید و بعد از چند دقیقه بشورید 

برای نتیجه بهتر هر روز این عمل را تکرار کنید 

ساخت ایالت گجرات هند هست 

برای بچه زیر 3 سال ممنوع هست

جای خنک نگهداری شود

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
درسته مرسی ❤❤

خواهش میکنم عزیزم 😘 

ببخش ترکیباتش رو بلد نیستم ترجمه کنم

تخصصیه