2777
2789

😠😠😠😠😠😠😠😈😈😈😈😈😈😈😠😠😠 

زورتو به بچه نرسون استارتر میام براتاااا😀

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه تا کتک نخوره آدم نمیشه 😜

نه ، شوخی کردم ، این سیاست تربیتی برای بچه های دهه شصتی بود فقط 😒

واقعا بچه زدن نداره ، زدن نتیجه عکس میده رو بچه های این دوره زمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر شش ماهم اینقدره نق میزنه خیلی شیطونه تو ماشین آروم و قرار نداره فقط میخواد تو بغلم باشه وایسه آینه و دنده و ترمز دستی ماشینو بگیره بازی کنه تو صندلی ماشین جیغ و گریه میکنه...هیلی وقتا عصبی میشم میزنم تو سر خودم 

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

زدن جنبه تربیتی نداره تازه تاثیر منفی داره

ولی یکی دوبار اشکال ندارع و بعدشم نباید جلوشون نشون بدی عذاب وجدان داری

یکم تحقیق کن که وقتی رفتاری از خوذشون نشون  میدن که عصبیت میکنه چیکار کتی که هم خودت اروم باشی هم بچه ها اون رفتارو نشون ندن

از ماملنای دیگه مشوزت بگیر یا از یه مشاور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1341313/کتک-زدن-کودکان?postId=44164180

برو این لینکی که گذاشتم،  مطالب زیادی توشه.  امیدوارم کمکت کنه 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

من دخترم و اصلا نزدم ۹ سالشه ولی پسرم از بس حرصم میده نا خواسته عصبانی بودم دو سه باری زدم ۷ سالشه خ اذیتم میکنه.دقیقا بعدشم پشیمون میشم ولی نه اینکه بفهمه

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍
امکان داره مشکل روانی داشته باشم

بله ممکنه. 

اصولا افرادی که خودشون در کودکی کتک خوردن اینجور عکس العمل نشون میدن.  

باید بری مشاوره تا کمکت کنه،  تا یاد بگیری به خودت مسلط باشی. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
دختر شش ماهم اینقدره نق میزنه خیلی شیطونه تو ماشین آروم و قرار نداره فقط میخواد تو بغلم باشه وایسه آ ...

مثل من 

انقدر زدم رو پای خودم فکر کنم قرمز شد 

وای می خواستم سرمو بکوبونم به دیوار 

بچم شیطونه ولی مشکل من با غذا نخوردنشه 

مادرشوهرم اوایل میگفت بهش گیر نده گشنش بشه می خوره 

یه چند روز مسافرت با هم رفتیم غذا خوردنشو دید یه بارم بردش حموم گفت تو حق داری انگار چهار تا استخون رو یه لایه پوست کشیدن روش 😵

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

فقط يكبار روي دست دختر بزرگم زدم و جاي انگشتام روي دست كوچولوش موند 

هرگز هرگز هرگز اين كار زشت رو تكرار نكردم 

خيلي كار بديه زدن بچه 

كار بدي كه دارم روش كار ميكنم داد زدن سرشونه ، اينهم خيلي بده و هنوز نتونستم درمونش كنم هرچند خيلي كمتر شده