2777
2789
عنوان

از هفت آسمون ی ستاره هم ندارم

82 بازدید | 12 پست

حتی تو زمینم ،ی نفر پیدا نمیشه منو بخواد 

پنجاه درصد موهام سفید شده،واقعا ی نفر در حد خودم ،ک پنج شش سال از خودم بزرگتر و سالم تر باشه ،نیست 

واقعا مردمو میبینم هر چیزی ب موقع براشون اتفاق میوفته ،قلبم ب درد میاد 

اخه چرا من ،باید انقد تنها باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امروزتولدم نبودشوهرم حتی ی تبریک نگفت سرکارم نرفته نگام تودهنش خشک شدک بگه دلم براخودم برابی کسیم سو ...

الهی بگردمت عزیزم پدر منم همینجوره مامانم بیچاره همینو میگه همیشه

تولدت مبارک گلم 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
الهی بگردمت عزیزم پدر منم همینجوره مامانم بیچاره همینو میگه همیشهتولدت مبارک گلم

مرسی 🥹توقع نداشتم حتی گل بگیرولی توقع داشتم ی بوسی ی امروزونخابه ولی خوابه اجی دلم یجوریه گریه میخادولی اشکم نمیاد😞😞

منم همینم 

تاپیک قبلیمو بخون

دل منم درد می‌کشه 

خیلی بهم سخت میگذره 

برای منم نیست ، هیچ کسی نیست منو بخاد 

میدونی حتی خدا هم منو نمیخاد 

نمیدونم برای چی تو این دنیام 

که زندگی بقیه رو ببینم حسرتشونو بخورم 

خدا کجایی کجایی 

مرسی 🥹توقع نداشتم حتی گل بگیرولی توقع داشتم ی بوسی ی امروزونخابه ولی خوابه اجی دلم یجوریه گریه میخا ...

قربونت برم غصه نخور بیچاره شاید ذهن و فکرش درگیر کاراشه شاید فشار روشه به خاطر کار یا خانوادش 

یادش نمونده 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
قربونت برم غصه نخور بیچاره شاید ذهن و فکرش درگیر کاراشه شاید فشار روشه به خاطر کار یا خانوادش یادش ن ...

نه اجی میدونه یک مهرتولدم میدونه اگه نمیدونست دلم اتیش نمیگرفت خواهر😞😞😞😞