2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی گردن کودک

311 بازدید | 8 پست

سلام کسی اینجا هست که طی یک دوره سرماخوردگی غدد لنفاوی گردن بچش ورم کنه..بعد عکس از سینه منظور ریه بچه بخان و بفهمن اونم عفونت داره؟تشخیص دکتر برای شما چیبود؟ واقعا نیاز دارم راهنماییم کنید..گاهی وقتا میترسم از اون بیماری خاص که اسمشو نمی‌برم.

غده لنفاوی زیر بغل پسرم در سه سالگی بزرگ شد خیلی ترسیدیم سونو دادیم دکتر گفت نگران نباشین روغن سیاه هر روز بهش میزدیم بعد حدود یکماه ترکید کلی عفونت ازش خارج شد خداروشکر

غده لنفاوی زیر بغل پسرم در سه سالگی بزرگ شد خیلی ترسیدیم سونو دادیم دکتر گفت نگران نباشین روغن سیاه ...

بمن هرکی یچیز میگه تو سونو چیز خطرناکی ننوشته ولی سرماخوردگی ک داشت خوب نشده حتی ریه اش هم عفونت کرده..اصلا نمیدونم این عفونته یا مشکل یچیز دیگس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمن هرکی یچیز میگه تو سونو چیز خطرناکی ننوشته ولی سرماخوردگی ک داشت خوب نشده حتی ریه اش هم عفونت کرد ...

نگران نباش غده لنعاوی یا زیر بغل یا پشت گوش و یا پشت گردن به وجود میاد خودش کم کم یا از بین میره یا بزرگ میشه میترکه گاهی به جراحی نیاز داره 

زنجیره ای بود اولش یا هنوزم هست؟با دست لمس میشه

از اول زنجیره ای بود ولی من تو سونو فهمیدم دوتا غده زیر گوشش توجه مارو جلب کرد.رفتم دکتر معاینه کرد گفت اکثرا نیستن بجز یه غده زیر گوشش بله لمس میشه با دست..از وقتی بچم غده های لنفاویش ورم کرد یکسر مریض میشه.دیگه دکتر نذاشتم تو شهرمون دکتر خون غدد چهارپنج تا دکتر اطفال بردم