2777
2789
عنوان

طلافروش

132 بازدید | 18 پست

سلام عزیزا

خاهرم دیروزیه گوشواره حلقه ایی گرفت ازطلافروشی 

قیمت طلا3738200 

گوشواره2.41گرم

بعداقاهه گفت میشه 13ونهصد

گفتم یه باردیگ حساب کن بازم همینوگفتم چون ذهنی ک حساب کردم میشدتقریبایه چیزایی دوربردع ونیم کمتربیشترشونمیدونم

ولی خب اونقدم نمیشد

گفتم بازبهش اومدگف 12

خاهرمم ک همیشه خداعصبیه گف همینوحساب کن بره دیگ

اومدیم خونع داداشم وشوهرخاهرم گفتن ک اینوکردع ت پاچتون

حالامابایدچیکارکنیم راهی هس ازصنفشون شکایت کرد؟

چون ب طرف پیام دادم جوابمون رونداد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه

اجرت کارت بالا بوده

۹/۸۰۰ حدودا میشه قیمت طلا

۱۰٪مالیات

۲۰٪هم اجرت

حدود ۲/۹۰۰بهش اضافه میشه

حدودا میشه ۱۲/۷۰۰

حالا درصد اجرتشو دقیق میدونستی میزدیم برات

من با اجرت ۲۰٪زدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اجرتش چقدره همینجوری هوایی نمیشه گفتبعضی چیزارو حتی تا ۲۴درصدم اجرت ساخت میزنن

اصلاراجبش حرف نزدفق خودش حساب کردک اونم خاهرم ازبس حواسموپرت میکرد نفهمیدم چیشد

ب ماراجب اجرت چیزی نگف اصلا

خودت میپرسیدی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خودت میپرسیدی

ازبس خاهرم هول بود وپول مفت دستش نمیدونس چیکارکنه همون اول ک گف13ونهصدمیخاس حساب کنه برع اصن ن خودش حساب کرد ن ب چیزی فک کرد

شوهرش ب من گف ط ک بودی چراحساب کتاب نکردی