2821
2789

نمیدونم تو دلم چه خبر شده 

از صبح تا حالا انگار دلشوره و هیجان و استرس باهم دارم 😐😂 هیچیمم نیس 

از صبحم هی زود زود دسشوییم میگیره بعد میرم دسشویی میبینم کمه

البته این دوروز فکرم درگیر آینده م بوده و خودمو بخاطر حرف مردم سرزنش کردم 😔

ولی الان نمیدونم چمه دو و نیمم کلاس رانندگی دارم نمیدونم میتونم برم بگذرونمش یا نه

این حس گند رو منم الان دارم یه چیزی به یه نفر گفتم اشتباه منظور حرفامو میگیره الانم سین زده جواب نداده نمیدونم خودم خودم باز پیادم بگم منظورم این بود یا مث خودش بیخیال باشم دارم دیوانه میشم

کاربری دوممه😜قدیمیم
این حس گند رو منم الان دارم یه چیزی به یه نفر گفتم اشتباه منظور حرفامو میگیره الانم سین زده جواب ندا ...

باز تو براش دلیل داری 

ببین خودتو آروم کن و بزنش به بیخیالی بعد دنبال راه حل بگرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باز تو براش دلیل داری ببین خودتو آروم کن و بزنش به بیخیالی بعد دنبال راه حل بگرد

بخدا من ترف میزنم اون میگه تو کلا یجوری دیگه میفهمی یجور دیگ فکر میکنی ،الانم سین زده جواب نداده کلافه ام ناراحتم 

کاربری دوممه😜قدیمیم
بنظرت عصری بهش زنگ بزنم با ارامش بگم وقت داری حرف بزنیم بعد سر صحبت باز کنم بگم چرا اینطور میگی بدتر ...

نه بنظرم تو یه پیام کوتاه بگو فلانی منظورم این بود تو اشتباه گرفتی این بچه بازیا چیه و فلان و دیگ چیزی نگو چون اینجوری خودتو کوچیک کردی

نه بنظرم تو یه پیام کوتاه بگو فلانی منظورم این بود تو اشتباه گرفتی این بچه بازیا چیه و فلان و دیگ چی ...

اینطور میگم ، من فک کردم تو رل زدی خوشحال شدم تبریک گفتم این بچه بازیا چیه تو یجوری دیگه کلا فک میکنی ، این خوبه بنظرت؟؟ بخدا حس بدی نسبت ب خودم گرفتم

کاربری دوممه😜قدیمیم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز