2777
2789
عنوان

به نظرتون قرمه سبزیم جا افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 44 پست
نه مهمون ندارم باشه عزیزم الان نمک بزنم ؟؟

بزن  دیگه اخرای پخت باید  باشه  نمک همیشه تو زودپز اول پخت بزن تو قابلمه اخر پخت بزن 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشخصه خیلی تمیزید منم همیشه بعد اشپزی گازم پاک میکنم با دیوار رو به روش 😁

ممنون عزیزم 😍😍

آفرین همیشه تمیزو مرتب باش😍😍😘😘

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بزن دیگه اخرای پخت باید باشه نمک همیشه تو زودپز اول پخت بزن تو قابلمه اخر پخت بزن

الان میزنم لیمو هم بریزم یا‌زوده ؟؟

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

لیمو هم سوراخ کن بنداز تو اب گرم و نمک ک تلخیش گرفته بشه یساعت اخر بنداز توش 

از اول بندازی تلخ میشه قرمه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
لیمو هم سوراخ کن بنداز تو اب گرم و نمک ک تلخیش گرفته بشه یساعت اخر بنداز توش از اول بندازی تلخ میشه ...

الان میریزم پس

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
مشخصه خیلی تمیزید منم همیشه بعد اشپزی گازم پاک میکنم با دیوار رو به روش 😁

تو قابلمه ام ونگاه کن 

اطرافش چه تمیزه از بس شعله و ملایم میذارم

ظرف هم آسیب نمی بینه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خسته شدم از ۹ دارم میپزم تهش خراب شد

خب من از ۵ صبح میذارم تا ۱

دیر گذاشتی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

قیافش چنگی به دل نمیزنه 

سبزیشو سری بعد بیشتر سرخ کن 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله