2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشونو از پوشک گرفتن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست
جدیدا سرما نخورده؟چیزی باعث استرسش نشده؟؟به هیچ وجه بهش حس منفی ندید ،عواقب بدی داره . ببینید علت چی ...

حس منفی چجوری عزیزم منم کمی بدونم چون به زودی دخترم و از پوشک میگیرم راه حل مناسب رودنبالش هستم 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
ماست ،خیار ،.....ایناروبهش نده در عوض خرما و چای نبات و ....بهش بده شاید سردی کرده باشه اینطور مشکلش ...

نمیدونم باید امتحان کنم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس منفی چجوری عزیزم منم کمی بدونم چون به زودی دخترم و از پوشک میگیرم راه حل مناسب رودنبالش هستم  ...

دعوا تنبیه توبیخ یا هر رفتاری که باعث ناراحت شدن بشه . چون اکثر مواقع بچه ها ناخواسته اینکارو میکنن و واکنش منفی باعث میشه حس ناتوانی و اضطراب شدید بهشون وارد بشه . از پوشک گرفتن بااااید در آرامش کامل انجام بشه اگر دیدید بچه آمادگی نداره بندازیدش عقب

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

دقیقا استارتر من هم مشکله تورو دارم بچم از چهارماهگی شبها جیش نمیکرد البته مامانم میگه این ویژگیش به خودت رفته اما الان گاهی میگه جیش دارم ولی خیلی هوش به بازیه فقط پی پیشو میگه من هم درمونده شدم 

دعوا تنبیه توبیخ یا هر رفتاری که باعث ناراحت شدن بشه . چون اکثر مواقع بچه ها ناخواسته اینکارو میکنن& ...

مرسی عزیزم من این کارو میکنم واسه شیطونی کردنش یعنی بده ای وای باید متوجه شم مرسی عزیزم خدا بهت اجر بده 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤

پسر منم دقیقا همین بود عزیزم 23ماهگی شروع کردیم الان 27 ماهشه خیلی خوب شده 

عزیزم کاغذ رنگی و چسب رنگی بخر بچسبون تو دسشویی 

ماژیک هایلایت بخر مخصوص دسشویی رو سرامیکا بکشه 

من با این روشها موفق شدم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
پسر من برعکس مدفوع تو خونه     هیچ راهی کارساز نبود ،واقعا خسته شدم

اخی سخته

ببین به چی علاقه داره 

از اونا استفاده کن تو دسشویی

یکی از دوستان میگفت ماشین های کوجولو گذاشتم تو دسشویی 

پسر من به کاردستی علاقه داره 

پسر منم با آبجوش سوخت دیگه جیشش رو نمیگفت 

باید پوسکش کنی ولی بهش بگو حق نداری این تو جیش کنی این برای اینه که جیشت سرما نخوره

خودت هم ببرش دستشویی به امیدش نشین

اگر هم دیدی که تو پوشک جیش میکنه و راحته براش توضیح بده که تو دیگه بزرگ شدی اینها رو به ما نمیفروشن و دعوامون میکنند و ازین حرفها 

احتمال نود درصد خودش دیگه اون تو جیش نمیکنه و اگر هم دربره سریع اطلاع میده ولی اگه دیدی پوشک تازه راحتش کرده اون تو جیش میکنه درآر براش 

ببرش دکتر

ولی مطمئن باش جواب میده من امتحان کردم 

حتی تو حرم به پسرم گفتم این تو جیش کن میریم خونه میشوریم طفلی تا خونه نگه داشته بود دوست نداشت 

اخی سخته ببین به چی علاقه داره  از اونا استفاده کن تو دسشویی یکی از دوستان میگفت ماشین های ک ...

امتحان کردم عزیزم

فایده نداره

همه رو با جیغ و داد میاره تو خونه

جایزه هم خریدم،هم پیشنهاد جایزه بهتر دادم

با اینکه دوست داره،میگه نمیخوام پ ی پ ی ام نمیگم

امتحان کردم عزیزم فایده نداره همه رو با جیغ و داد میاره تو خونه جایزه هم خریدم،هم پیشنهاد جایزه ب ...

چن وقتشه گلم؟

اگه مجبور شدی دیگه قصری بخر بزار گوشه اتاق یا سالن

دو سال و نه ماه،حدودا

پس متوجه میشه کامل 

فک کردم زود شروع کردی

از این قصری ها که شکل حیوون هس بگیر هر حیونی که دوس داره ببین نتیجه میگیری