2777
2789

من دخترم 28 ماهشه. دوماهه از پوشک کامل گرفتمش. یک هفته است دیوونه شده بخدا همش تو شلوارش جیش میکنه. مدفوعش تو دستشوییه اما ادرار نه. چيکار کنم. چرا اینطوری شده. بخدا درست بود. دارم دیوونه میشم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

با دعوا. با محرومیت از وسایل. با تشویق درست نشده. واقعا برام عجیبه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

سرما نخورده؟؟بهش استرس وارد نشده؟؟راحت از پوشک گرفتینش یا اذیت شد؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرما نخورده؟؟بهش استرس وارد نشده؟؟راحت از پوشک گرفتینش یا اذیت شد؟

نه بخدا.  هیچ کدوم.نه خیلی راحت کنار اومد. اخه دو ماهه درسته. چند روزه اینجوری میکنه. 

تغذیه چطور حواست هست نکنه سردی میکنه مخصوصا الان که هوا رو به سردی رفته

ماست زیاد میخوره. اما واسم عجیبه که نمیگه دستشویی دارم. جیش میکنه. بعدم خودش میره شلوارشو عوض میکنه. 

اصلا هنگم. تا حالا همچین چیزی ندیدم. 

[QUOTE=47095801]ماست زیاد میخوره. اما واسم عجیبه که نمیگه دستشویی دارم. جیش میکنه. بعدم خودش میره شلوارشو عوض میکنه. ...[/QUOTE خخخخخخ 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤

حتی کل شب میخوابه. واسه دستشویی بیدار نمیشه. اصلا تو رختخوابش جیش نمیکنه. 

نه بخدا.  هیچ کدوم.نه خیلی راحت کنار اومد. اخه دو ماهه درسته. چند روزه اینجوری میکنه.

جدیدا سرما نخورده؟چیزی باعث استرسش نشده؟؟به هیچ وجه بهش حس منفی ندید ،عواقب بدی داره . ببینید علت چیه برطرفش کنید

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
اصلا هنگم. تا حالا همچین چیزی ندیدم. 

منم به زودی دخترمو از پوشک میگیرم نمیدونم چطور

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
بهش نعنابده  حوصله کن درست میشه

چیکار کنم درست بشه؟؟ یعنی خودم تند تند ببرمش دستشویی؟؟

جدیدا سرما نخورده؟چیزی باعث استرسش نشده؟؟به هیچ وجه بهش حس منفی ندید ،عواقب بدی داره . ببینید علت چی ...

بخدا نمیدونم علتش چیه اصلا.