2777
2789

سلام 

از دیروز همستر شروع به حساب و دادن توکن به هر شخص کرده بر اساس معیار زیر👇🏼

پروفیت 

تعداد اد هاتون (فرند) 

اسکین ها 

اچیومنت(دستاورد ها) 

کلید ها 📍📍📍 

تو قسمت ایردراپ همستر که برین مقدار توکنی ک داده رو میتونین ببینین 

حالا وقتی ببینین توکن ها ب چهاردسته تقسیم شدن که فقط یک دستش قابل برداشته و همستر همه توکن هارو یکجا به کاربرا نمیده 

❄️ همستر چجوری حساب کرده ❓

❓تو این پست دقیق و کامل بهتون میگم که هر نفر چقد توکن گیرش اومده، پس حتما وقت بزارید و بخونید.

کنار هر میزان توکنی که تو تصویر میبینید من یه علامت گذاشتم که معنیشون رو بهتون میگم کامل✔️

🔵  میزان  توکنی که کنارش آبی گذاشتم کل توکنیه که از همستر گیرتون اومده  🔵

🟣    میزان توکنی که بنفش گذاشتم کنارش برای همه 0 نشون داده احتمالا در آینده استیک به بازی اضافه میشه 🟣

🔴   میزان توکنی که قرمز گذاشتم میزان توکنیه که قفله و نمیتونید برداشتش کنید فعلا تا احتمالا فصل بعد🔴

🟢   و در نهایت توکنی که سبز کنارش گذاشتم میزان توکنیه که همستر اجازه برداشت بهتون داده و میتونید 5 مهر ماه برداشت کنید  🟢

الان تنها حالتی که میتونستم بهتون آموزش بدم همین بود 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

قیمت احتمالی همستر 🐹

قیمت توی پیشفروش چندین صرافی معتبر بین 0.01 تا 0.1 هست ، یعنی بین دونه ای 600 تک تومنی تا دونه ای 6000 تومن ، بستگی به شرایط این عدد موقع لیست شدن متفاوت هست ، لیست قیمت صرافیا:

🔴صرافی Kucoin 👈 قیمت 0.01

🔴صرافی Bitget 👈 قیمت 0.01

🔴صرافی Gateio 👈 قیمت 0.1

🔴صرافی ByBit 👈 قیمت 0.1

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میشه چقد

از 600 تا 6هزار تومن  پنج مهر دقیق معلوم میشه 

چجوری برداشت میشه؟

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
یعنی ۴۰۰۰ رو ضربدر ۰.۱ میکنی؟

هرتوکن حدودی ۶٠٠ تومن قیمتشه 

چجوری برداشت میشه؟

پنج مهر میاد تو ولت و بعد ب صرافی بفروشین 

می‌ریزه داخل کیف پولت

مرسیی کیف پولو باید نصب کرد یا روی خود برنامست؟

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
دیگه چه ایردراپی داری استارتر؟؟

بلوم

ایلان ماسک

بوم 

راکی 

ماجور 

کتز 

پاکتی فای