2777
2789
عنوان

اونایی که حقوق خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برام‌بگو روله.این‌همه تو سنگ صبور من‌بودی

جونی برای گفتن نیست تو فکر کن من همون شاد و سرزنده و بذله گو و سنگ صبور هستم چون بدونی میگی چطور زنده ای نمردی چه بی غیرت بودی

سلام مستانه جان ممنونت میشم پیاممو دیدی جوابم بدی

تویکی از تاپیکا که قدیمی هم بوده گفتی سیب زمینی آبپز خوردی صورتت تپل شده واقعا اینطوره؟؟

من صورت و اندامم پر هستش اما میخوام صورتم  پر تر از این بشه بیشتر بهم میاد

ژل هم زدم به گونه همش آب شد

یعنی هرشب سیب زمینی ابپز بخورم جوابه؟؟انداممو تپل ترنمیکنه؟

سلام مستانه جان ممنونت میشم پیاممو دیدی جوابم بدیتویکی از تاپیکا که قدیمی هم بوده گفتی سیب زمینی آبپ ...

سلام عزیزم ببین من کلا صورتم پره

و بنظرم اون تایمی ک سیب زمینی میخوردم صورتم پرتر شده بود

و مت خودم ژنتیکی بدنم چاق نمیشه هرچی بخورم

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
اره روزی یدونه متوسط بخورمن گاهی سرخ شده هم میخوردم

سلام بازم پسر عمو ابراز علاقه نکرد؟

بهتره بیخیالش بشی عمرتو تلف نکن 

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
سلام عزیزم تو خوبی؟هیچی پسرعمو شش ماهه خبری ازش ندارممنم‌با کسی رفتم تو رابطه

سلام. قربونت. تو کجایی دختر. شیش ماه ؟؟؟؟؟!!!!! کمتر خوبی کردی. اون شخص جدید چطوریه چند سالشه شرایطش چیه با رسم شکل توضیح دهید

سلام. قربونت. تو کجایی دختر. شیش ماه ؟؟؟؟؟!!!!! کمتر خوبی کردی. اون شخص جدید چطوریه چند سالشه شرایطش ...

ببخشید انقد سرم‌شلوغ شدو حالم بد بود که نتونستم بیام.بعد فوت داداشم خیلی حالم بد بود تا نرز افسردگی رفتم.احساس نیاز به بودن کسی کنارم.چندماه از خودم بزرگتره همون مدلی که دوس دارم خیـــــــــــــــــــلی دوسش دارم اونم همینطور.ولی خب سر یه مساله مهم تفاهم نداریم من دخترم و اون دلش چیز میخواد.بقیه چیزا همه اوکیه 

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
ببخشید انقد سرم‌شلوغ شدو حالم بد بود که نتونستم بیام.بعد فوت داداشم خیلی حالم بد بود تا نرز افسردگی ...

خداروشکر که دوسش داری. حق داری. اون مسیله خب زودتر محرم بشید نمیشه؟