مادرشوهرم رفته مسافرت منو همسرم آمدیم خونشون از خونشون مراقب کنیم هیچی دیگه گوشت و نون اینا رو همه رو از خونه خودم آوردم واسه این چند روز الان گوشتمون تموم شده خانواده همسرمم جز گوشت گاو چیز دیگه نمیخورن بعد من میدونم که خواهر شوهرم اصلا از خونه خودش چیزی نمیاره از بس فت خوره الان این منطقه خونه مادر شوهرمم روستا هست و ما باید بریم شهر گوشت بگیریم موندم چیکار کنم برا فردا اینا میان بدی هم اینه همسرم دیشب هر چی تو کار بود رو زده برا مادر شوهرم که سفر رفتن یه تمون پول مونده بود که اونم دیشب همه رو خوراکی گرفتم واسه یه هفتم 😐💔 بعد مسئله بعدی اینه همسرم میگه این مفت خورا میان صبح پس ما ظهر بریم خونمون الان من بخوام برم باید وسایلی که دیشب با یه تمون گرفتم رو ببرم خونم یا بزارم اینا بخورن هنگ کردم کلا نمیدونم چیکار کنم هنوز هیچی از اون خوراکی هایی که گرفتم نخوردم
ب شوهرت بگو یا خودت از گوشی شوهرت اس بده ینی گوشت انقد مهمه؟ ما امسال بعد دوسال گرفتیم 😐خب بگین هرک ...
نه بابا به خدا برا منم زیاد مهم نیست خودمون باشیم تنها تو خونه یه سوپی چیزی هم میخوریم ولی اینا خوراکشون خیلی بالاست مثل خر میخورن بدم میاد ازشون خدا هوف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب شوهرت بگو یا خودت از گوشی شوهرت اس بده ینی گوشت انقد مهمه؟ ما امسال بعد دوسال گرفتیم 😐خب بگین هرک ...
الان فردا تا ظهر شوهرم سرکار میره صد درصد زنگ میزنع بهش میگه دادش گوشت بگیری والا الان که اون پولا زدیم برا مادر شوهرم دیشبم خوراکی گرفتم حتی صد تمونم ته کار نیست بخواییم مرغ بگیریم براشون
موندم به شما چه ک اونا تو خونه مادرشوهرت میخوان چی بخورن چرا خودتونو قاطی میکنین
خب عزیز دلم ما چند روز هست اینجا هستیم فردا هم موقعی که اینا میان اینجا هستیم بعد بیاد ببینه یخچال خالیه گوشت نیست توش یه جوری میشه زشته یه فردا ظهر کاشکی گوشت میبود درست میکردم براشون بقیه روزا با خودشون
والله اگر میخوای ببری لااقل طوری ببر که اونا نبینن وگرنه تا عمر داری ودارن یادشون نمیره
آره منم همین میگم ولی بازم موندم چطور ببرم اینا صبح میان من ظهر میرم نخود از خونه خودم آوردم ماست خیار گوجه اینا رو نمیبرم نیازشون میشه ولی ماستو خوراکی ها دیگه رو باید ببرم
قربونت برم کم رو نباش چون زندگی. متاهلی تا تهش اینجوریه بخای جواب ندی و سیاست ب خرج ندی میشی مادرخرج ...
آره درست میگی باید به فکر بشم دیگه قبل این که اینا میان از این زورم میاد مفت خورن پر خورم هستن از روزی که همین خواهر شوهرم حامله شده یعنی یه روز تو خونه خودش نیست ویار پیدا کرده به غذا درست کردن از بو پیاز بدش میاد یا خونه ماست یا خونه خواهر شوهرم یا خونه پدر شوهرش هر روز یه جا پلاسه