2777
2789
عنوان

چقد حرص خوردم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 82 پست
پتو داریم ولی از بس سرده کف چادر یخ بود منم برگشتم تو ماشینبا اینکه پتو و حصیر پهن کردیم ولی بازم تو ...

خب پتو خودتونو میکشیدی روت تو ماشین اگر به تعداد برده باشی کم نمیاد که 

الانم حرص نخور بچه بلاخره خونم بودی گریه میکرد دیگه باهم تو ماشین بخپابید با بچه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق شوهرت کار درستی کرده عزیزم،به نظر خودت یه راننده ی خواب آلود میتونه به مسیر ادامه بده؟!

به عنوان یه مادر که بچه ی کوچیک داره باید تجهیزات بیشتری با خودتون میبردید،مخصوصا پتو

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اگ تنها بوودیم میرفتیم مجبور شدیم تابع اونا باشیم

خب مسافرت دسته جمعی رفتن اینطوریه که باید که طبق میل بقیه راه بیای نمیتونی تنهایی تصمیم بگیری ،میدونستی سختته باید از اول تنها میرفتین 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
نمیخوابه ک الان بیداره داره ب بطری اب ور میره

شما و همسرت صندلی بخوابونید استراحت کنید اونم اون وسط صندلی پشت بذارید بازی کنه 

ادم بچه دار باید همیشه اماده باشه پتو و وسایل با خودش زیاد ببره 

حالا فک کن هتلم میرفتی واقعا دلت میکشید از پتو های هتل استفاده کنی؟یه ملافه یا پتو با خودت نبری که از زیر و روی خودت و بچه و شوهرت مطمئن باشی؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من پارسال با بچه ۴ماهه شب رو تو دامغان خوابیدم تو چادر کف چادر که زیرانداز حصیری انداختیم بعدم پتو پهن کردیم زیرمون همه درزای چادر هم پوشوندن راحت تا صبح خوابیدیم هوای بیرونش هم خیلی سرد بود ولی خب چون آخرشب رسیدیم مجبور شدیم اونجا بخوابیم

چی بگم دفعه اوله باشون همسفر میشیم ی جورایی شوکه شدم

چون ایستادن و‌استراحت کردن شوکه شدی؟یا چون جای مناسبی نخوابیدین ؟مثلا شماهمیشه بین راهی هتل میرفتین برا خواب و استراحت چندساعته؟

ما همیشه تنها میریم سفر ولی بلاخره بچه اول راه خوبه کم کم خسته میشه و اذیتاش شروع میشه گریه بچه شما ربطی به ایستادن و استراحت کردن رفیق شوهرت نداره ها 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه