2777
2789
عنوان

چقد حرص خوردم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 82 پست

عزیزم از مسیر لذت ببرید همین کنار زدنا یه استراحتا باعث میشه که سفرتون رو بسازید 

بهتر که استراحت کردین  انشاا....بی خطر برید و برگردین 

همه ی مسافرا همین لحظات رو داشتن همه به خاطر یه استراحت چندساعته هتل نمیرن 

مسافرت یه سری سختی هام داره 

خوش بگذره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی چی میگین عاااا،طرف خوابش میاد بعد رانندگی کنه؟؟؟

خوابش میاد درست ولی حد اقل میگف بریم هتل یا مسافرخونه 

ن اینکه کنار امام زاده چادر بزنه خودش دید ک چقد هوا سرده

اگ بچه کوچیک نداشتم هیج مشکلی نبود منم سخت گیر نیستم و خودمو زود ب شرایط وفق میدم اما ناراحتی من بچه مه چون زود سرما میخوره و خیلی بد مریضه خدا نکنه مریض شه یا سرما یخوره مرگو ب چشم میبینم بخدا

من پارسال با بچه ۴ماهه شب رو تو دامغان خوابیدم تو چادر کف چادر که زیرانداز حصیری انداختیم بعدم پتو پ ...

بجنورد  بش قارداش همیشه این وقت سال اینقد هواش سررررده ماهم مثل شما خوابیدیم کیف کردیم سفر به همین چیزا خوش میگذره ،،،دخترم میگه ماما سفر فقط  شبا تو چادر بخوابی خوش میگذره بقیش اصلا خوب نیس 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
چون ایستادن و‌استراحت کردن شوکه شدی؟یا چون جای مناسبی نخوابیدین ؟مثلا شماهمیشه بین راهی هتل میرفتین ...

ببین اگ هوا سرد نبود مهم  نبود حتی با بچه کوچیک تو چادر خوابیدن کلی لذت داره ولی مشکل هوای سرده اینجا خیلی سرده 

بجنورد بش قارداش همیشه این وقت سال اینقد هواش سررررده ماهم مثل شما خوابیدیم کیف کردیم سفر به همین چ ...

آره بنظرم چادر زدن هم جزئی از سفره مخصوصا اگه که راه مقصد طولانی باشه آدم‌مجبور میشه یه شب توراه بمونه دیگه صرف نمیکنه برای هتل هزینه کنه 

ماهم هفته پیش مسافرت بودیم بقیه چادر زدن خوابیدن ما دوساعت رفتیم گشتیم تامسافرخونه پیداکردیم گرفتیم تخت خوابیدیم نزدیکای ظهر ما نهارمون هم اماده کردیم شیک ومرتب زدیم بیرون رفتیم طرفشون تا اونا همه عطسه ومیکردن ودماغا کیپ همه سرماخوردن ودنبال دارو   

امامزاده باز نیست برین اونجا؟ شاید گرمتر باشه. به شوهرت بگو حداقل بخوابه راننده است  ...خودت هم با بچه پشت ماشین بخوابین. اونا فکر کنم چون بچه ندارن شما رو درک نکردن. اینم میگذره... 

ببین اگ هوا سرد نبود مهم نبود حتی با بچه کوچیک تو چادر خوابیدن کلی لذت داره ولی مشکل هوای سرده اینج ...

یا همین الان برو هتل و...، یا ماشین روشن کنید بخاریشو بزن، حدودنیم ساعت دیگه اذان صبحه احتمالا باز بشه امامزاده. سخته ولی صبرگلم

امامزاده باز نیست برین اونجا؟ شاید گرمتر باشه. به شوهرت بگو حداقل بخوابه راننده است ...خودت هم با ب ...

امام زاده رو ساعت ۱۱ بستن

داریم همینجور تو خیابونا پرسه میزنیم بلکه بچه بخوابه

شوهرم داره میگه بریم هتل گفتم  ن ول کن دیگ بی خیال داره صبح میشه

خوابش میاد درست ولی حد اقل میگف بریم هتل یا مسافرخونه ن اینکه کنار امام زاده چادر بزنه خودش دید ک چق ...

اومدم دعوات کنم بگم ناسازگاری و...

اما دیدم حق داری واقعا. نگرانیت سلامتی بچه س. ای کاش درک میکردن ادمی که بچه کوچیک داره نمیتونه هرجایی توقف کنه

اینجا اونا باید با شما راه میومدن تا برید یه جایی رو بگیرید استراحت کنین

نمیشه اونا بخوابن شما تا صبح با استرس و اذیت سر کنین که

امیدوارم تو طول سفر با خودخواهی اذیتتون نکنن