2777
2789

جدیدا هر وقت میام سایت حالم گرفته میشه با طرز فکرا

طرف پولداره خودشو برتر میدونه و بقیه هم برتر میدوننش

طرف درس خونده خودشو برتر میدونه و بقیه هم برتر میدوننش

طرف پزشکه خودشو برتر میدونه و بقیه هم برتر میدوننش

آقا بسهههههه

هر کی درس خونده واسه خودش بوده 

هر کس پول داره واسه خودش داره 

حتی اونی که پزشکه یا درس خونده واسه علاقش یا واسه پول چرا برتر میدونینش واقعاااا؟ 

جدیدا که معلما هم اصافه شدن 

تا الان انقد گفتین پزشکا فلانن بیسارن اونهمه خودکشی سر کنکور کوفتی و افسردگی و هزاران درد 

الانم که شده معلما 

حالا بشینین معلمی و بولد کنین بچه ها رو بدبخت تر کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی بولد هست بخاطر مسیر سختش بخاطر مهارته خاصش بخاطره درآمدش معلمی چرا باید بولد بشه؟؟؟ بخاطر حقوق کارمندیش؟؟؟

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

کسی که زحمت کشیده خونده لایق تحسینه عزیزم کاش بقیه یاد بگیرن سعی کنم تو هر حرفه ای حالا پیشرفت کنن که حرص نخورن 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

واقعا منم درک نمیکنم معلمی!؟ خوب به ما چه من شغل بهتر از تو دارم درآمدم هم بیشتره ولی به کسی ربطی نداره مسیر زندگی هر کس یا معلم انگار خداست در ازای پول کار انجام میدی مگه رایگان؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
قبول کنی یا نه پزشکا تو جامعه جایگاه بزرگی دارن جون انسان هارو نجات میدن برا ادما هم هیچی بالاتر از ...

تو جامعه ایران آره 

ولی خیلی از کشورا نه 

محض اطلاعت همون پزشکم مهندسی پزشکی نباشه جون انسان ارو نمیتونه نجات بده

وقتی نررررر خرررر ۴۶ ساله اینجوری فک کنه خیر سرش اهل مطالعه اس ادعای فرهیختگیش میشه از بقیه چه توقعی ...

این‌تاپیکه چی بوده مگه کلی جنجال به پا کرده  و چند تا تاپیک زدن براش 

پزشکی بولد هست بخاطر مسیر سختش بخاطر مهارته خاصش بخاطره درآمدش معلمی چرا باید بولد بشه؟؟؟ بخاطر حقوق ...

اصن چرا باید هر چیزی بولد بشه چرا نباید یاد بگیریم هر کی مسیر خودشو بره 

الان مثلا کسی که مهندسی کامپیوتر خونده کارش سخت نی فقط پزشکی سخته؟ 

کسی که زحمت کشیده خونده لایق تحسینه عزیزم کاش بقیه یاد بگیرن سعی کنم تو هر حرفه ای حالا پیشرفت کنن ک ...

همه تو شغل و زندگی خودشون کلنجار و سختی های خودشونو دارن 

منتهی پزشکی توی چشم تره چون پولش بیشتره 

مردمم ک پول پرست شدن