ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شاگرد خصوصی بهتره از جهاتی اینکه درآمد بیشتری داره ، تک شاگرده معمولا، ولی آموزشگاه درآمدش خیلی کمتره، اما تعداد شاگردان معمولا بیشتره. هرکدام مزایا معایب داره.مثلا شاگرد خصوصی باید به جا هم قکرکنی کجا تدریس کنی، چجوری آدمی هستن و...
آموزشگاه دیگه خیالت راحته از بابت جا ولی درآمد اصولا خیلی کمتری اما خب امکان آشنایی با افراد بیشتر و درخواست خصوصی بیشتره گاهی
یعنی از موسسه یاد بگیریم بهتر از دانشگاهه؟ در آمدش خوبه ؟
درآمد آنچنانی ندارع ،مگه اینکه آموزشگاه برای خودت باشه اکثرن به عنوان شغل دانشجویی بهش نگاه می کنن اگه استخدام آموزش پرورش بشی خوبه ،ولی انتظار اینکه توی دانشگاه زبان یادبگیری نداشته باش اونقدر واحدای متفرقه داری که ربطی به زبان نداره
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
من موندم بشینم پشت این آزمونای استخدامی واسه آموزش پرورش یا برم دنبال زبان و تدریس خصوصی و موسسه خیل ...
آزمون های استخدامی خیلی خوبه براش وقت بذارید بخونید همزمان اگر تونستید هم مثلا خصوصی تدریس کنید یا آموزشگاهی جایی.اگه مقدور باشه البته براتون که اذیت نشین هم برای آزمون بخونید هم تدریس.