2777
2789

من نخوندم ولی به درد نمی خوره الان برای تدریس زبان به مهارت اون طرف نگاه می کنن نه مدرک اکثرنم الان زبان انگلیسی رو به عنوان زبان دوم بلدن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاگرد خصوصی بهتره از جهاتی اینکه درآمد بیشتری داره ، تک شاگرده معمولا، ولی آموزشگاه درآمدش خیلی کمتره، اما تعداد شاگردان معمولا بیشتره. هرکدام مزایا معایب داره.مثلا شاگرد خصوصی باید به جا هم قکرکنی کجا تدریس کنی، چجوری آدمی هستن و... 

آموزشگاه دیگه خیالت راحته از بابت جا ولی درآمد اصولا خیلی کمتری اما خب امکان آشنایی با افراد بیشتر و درخواست خصوصی بیشتره گاهی 

اینا نظر من هست البته عزیزم 

یعنی از موسسه یاد بگیریم بهتر از دانشگاهه؟ در آمدش خوبه ؟

درآمد آنچنانی ندارع ،مگه اینکه آموزشگاه برای خودت باشه اکثرن به عنوان شغل دانشجویی بهش نگاه می کنن اگه استخدام آموزش پرورش بشی خوبه ،ولی انتظار اینکه توی دانشگاه زبان یادبگیری نداشته باش اونقدر واحدای متفرقه داری که ربطی به زبان نداره

شاگرد خصوصی بهتره از جهاتی اینکه درآمد بیشتری داره ، تک شاگرده معمولا، ولی آموزشگاه درآمدش خیلی کمتر ...

من موندم بشینم پشت این آزمونای استخدامی واسه آموزش پرورش یا برم دنبال زبان و تدریس خصوصی و موسسه 

خیلی سردرگمم دو هفتست دارم بهش فکر میکنم دیوونه شدم 

معلم رسمی درآمدش بهتره یا با زبان واسه خودم کار کنم

معلم رسمی که خیلی خوبه هر اتفاقی بیفته حقوق ثابت رو داری در کنار اون هم می تونی شاگرد بگیری و تدریس کنی 

درآمد آنچنانی ندارع ،مگه اینکه آموزشگاه برای خودت باشه اکثرن به عنوان شغل دانشجویی بهش نگاه می کنن ا ...

دوس دارم آموزشگاه بزنم ولی میگم اگه یک درصد نشد چی 

خانوادم گیر دادن آزمون بدم 

من سی و سه سالمه نمی‌خوام ریسک کنم وقتم هدر بره 

آخه معلم پرورشی بشم باید برم تو مدرسه گروه سرود راه بندازم خوشم نمیاد یبارم آزمون دادم قبول نشدم بنظرم سخت بود

دوس دارم آموزشگاه بزنم ولی میگم اگه یک درصد نشد چی خانوادم گیر دادن آزمون بدم من سی و سه سالمه نمی‌خ ...

کاری نداره،راحت ترین کار واسه معلم پرورشیاس هیچ کاری نمی کنن ولی خب هرچی قبولیه ،بیشتر واسه سهمیه داراس اونایی که سهمیه ندارن خیلی باید تلاش کنن

من موندم بشینم پشت این آزمونای استخدامی واسه آموزش پرورش یا برم دنبال زبان و تدریس خصوصی و موسسه خیل ...

آزمون های استخدامی خیلی خوبه براش وقت بذارید بخونید همزمان اگر تونستید هم مثلا خصوصی تدریس کنید یا آموزشگاهی جایی.اگه مقدور باشه البته براتون که اذیت نشین هم برای آزمون بخونید هم تدریس. 

آزمون های استخدامی خیلی خوبه براش وقت بذارید بخونید همزمان اگر تونستید هم مثلا خصوصی تدریس کنید یا آ ...

مرسی واقعا درست میگین بهتره همین کارو کنم 

ممنون که با حوصله پیامامو خوندین و جواب دادین ❤️❤️❤️

مرسی واقعا درست میگین بهتره همین کارو کنم ممنون که با حوصله پیامامو خوندین و جواب دادین ❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم اگه کمکی کرده باشم . انشالله هرچیزی که دوست دارید بهترینش براتون پیش بیاد♥️🌺🌹♥️