2777
2789
عنوان

باهزاربدبختی دختربزرگ کنی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش اشنا بوده یا غریب

وقتی اشغال باشی غریب یا اشنا دیگه چه فرقی میکن

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

خدا الهی نسل زن هایی منقرض کنه ک ب مردا زن دار پا میدن....

ما زن ها پشت هم نیستیم ک جامعه ب گو کشیده شده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
وقتی اشغال باشی غریب یا اشنا دیگه چه فرقی میکن

اره واقعا توی ذهنم اشنا خوب بود یهو یادم افتاد همچین موردی دیده بودم ک اشنا اشنا رو بکشه💔خیر نبینه الهی

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

یکی از دوستام از یکی از اقوام محترم ایرانه نمیگم بحث پیش نیاد 

میگفت کلا همینه بعضی از شوهرا و پدرای بیشعورشون 

زن ها و دختراشون رو خودشون میکشن بعد الکی میگن سکته کرده :))) 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
یکی از دوستام از یکی از اقوام محترم ایرانه نمیگم بحث پیش نیاد میگفت کلا همینه بعضی از شوهرا و پدرای ...

اگرعدالت خدای وجودداره ،واگزاربخدا

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

یکی از دوستام از یکی از اقوام محترم ایرانه نمیگم بحث پیش نیاد میگفت کلا همینه بعضی از شوهرا و پدرای ...

این چیزا ربطی به اقوام خاصی ندارد اگه چند تا پرونده جنایی مشابه این رو بخونی یا برای یکی از نزدیکانت اتفاق افتاده باشه اینو نمیگی

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

آشنای ما هم با شوهرش دعواش شده یعنی اختلاف زیاد داشتن تو این چندسال دیگه بهش فشار اومده سم خورده الا ...

کاش تخم دخترواسه همیشه پاک میشد تااینقدرموردظلم قرارنگیرن😔

کاش تخم دخترواسه همیشه پاک میشد تااینقدرموردظلم قرارنگیرن😔

بیچاره خیلی گناه داره خدا کنه به هوش بیاد

خواهرش گفته رفتیم حالش بد بوده بالا میاورده گفته چه غلطی کردم سم خوردم بعد بیهوش شده😭😭

این چیزا ربطی به اقوام خاصی ندارد اگه چند تا پرونده جنایی مشابه این رو بخونی یا برای یکی از نزدیکانت ...

ن واقعا ربط داره من تا حالا همچین چیزی رو ک راحت ناموس خودشونو بکشن تو اقوام دیگه ندیدم 

ولی تو اون قوم زیاده کلا دوستم میگفت ی چیز کاملا طبیعی و عادیه

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
ن واقعا ربط داره من تا حالا همچین چیزی رو ک راحت ناموس خودشونو بکشن تو اقوام دیگه ندیدم ولی تو اون ق ...

خدابه مثل خودشون گرفتارشون کنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟