بچه ها نامزدم تو ماشین از من درخواستی داشت که انجام ندادم و گفتم زودتر منو برسون خونه کار دارم اونم عصبی شد و سکوت کرد و از جلو خونمون باسرعت رد شد و منو پیاده نکرد . یدفه جلو ۳ تا دختر خوشتیپ کم سن وسال ترمز کرد گفت بفرمایید بالا برسونمتون ماشینش ۲۰۷ اما چون منم جلو نشسته بودم اون دخترا هم فکر کردن شوهرم مسافرکش و سوارشدن شوهرم از لجمن باهاشون بگو بخند کرد اون دخترا هم شیطون بودن شوهرم مبدل داد بهشون گفت هر آهنگی دوست دارید خودتون بزارید اوناهم گذاشتن لابه لای اون صدای بلند اهنگ منم خونسرد نشسته بودم بعد شوهرم لپ منو کشید و گفت خانوما بنظرتون من خوشگلترم یا دوستدخترم ( درصورتی که من نامزدشم الکی به اونا گفت دوستدخترمه ) بعد گفت این یک چالش که اگه دوستدخترم( یعنی من) ببازه قرار به من شام بده
دخترام گفتن هردوتون خوشگلید اما خانمت قشنگ ترو نچرال و دخترا به شوخی گفتن بهرحال ما طرفدار خانم ها هستیم همه جا . درحین بگو بخند و ازاین حرفا بودن که رسیدن مقصدشون پیاده شدن کرایه هم دادن و شوهرم نگرفت گفت برید خوش باشید. دور زد منو برسونه منم باهاش بحث کردم گفتم باید ۳ تا هم آقا سوار کنی همین سوال رو ازشون بپرسی میگه تو بیخود کردی که میگی اقا سوار کن.
تو تاپیکای قبلم هم گفتم کلا از این شیرین کاری ها گاهی میکنه از لجمن
بنظرتون چه برخوردی کنم ادم بشه