2777
2789
عنوان

یخچال ساید چه مارکی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12547 بازدید | 50 پست

لطفا میشه بگین این برند هارو چند سال دارین و تو این چند سال احیانا خدایی ناکرده تغییراتی رو حس نکردین و مشکلی نداشت؟

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 
سلام وقت بخیر.حتما دقت کردین ساید ها معمولا فریزرشون کوچیک هست همچنین اگر خدایی ناکرده خراب بشن هم ...

اقای برفچال یخچال من اسنوا از این بزرگا بالا یخچال پایین فریزر،،ده ساله دارم راضي م ولی نمیدونم را ته یخچال یه عالمه یخ میبنده بعد اب از ته جامیوه ای یخچال راه میوفته ،انگار که یخا بخوان اب بشن کلی اب راه میوفته لز چیه به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سايد اسنوا دارم پنج ساله عاليه  اطرافيانم هم سايد هاي مختلف دارن بنظرم يه درصدم از هيچ كدوم ...

البته حرف شما صحیح هست جنس ایرانی جدیدا خیلی داره پیشرفت خوبی میکنه از نظر تکنولوژی و کیفیت..

ولی بحث دوام بیشتر مربوط به نحوه نگهداری لوازم خانگی هستش..اما در برند اسنوا بنده به شخصه شاهد قطعات اصلی کره ای بودم

اما در بعضی برند ها و در بعضی از یخچال ها با وجود تبلیغات شدید و گسترده و..قطعات چینی!!!

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 
البته حرف شما صحیح هست جنس ایرانی جدیدا خیلی داره پیشرفت خوبی میکنه از نظر تکنولوژی و کیفیت.. ولی ب ...

بله حرف شما كاملا صحيح هست چون يه نفر كه از لوازم خانگي سر درميورد نگا كرد گفت برا شما موتورش كره اي هست 

از يه لحاظ هم توليد داخلي بعدا اگر مشكلي پيش بياد هزينه تعمير و تعويض قطعه اش راحته

ب نظرم ساید بهم چسبیده نگیر جدا یکی فریزر یکی معمولی کنار هم ولی ب هم چسبیده نیس. من بنس دارم خیلی راضیم 4تومن بود 3سال پیش

با یاد خدا دل ها آرام میگیرد. میشه برا منم دعا کنین مامان بشم.میخوام😍
اقای برفچال یخچال من اسنوا از این بزرگا بالا یخچال پایین فریزر،،ده ساله دارم راضي م ولی نمیدونم را ت ...

سلام وقت شما بخیر.

مشکل یخچال شما از دو عامل میتونه باشه.1 اگر مشکلتون در قسمت فریزرش هست -

سیستم ضد برفکش که در قسمت فریزر هست خوب کار نمیکنه 

در نتیجه برفک تشکیل میشه و علاوه بر این سرمادهیش کم میشه..چون برفک عایق سرما محسوب میشه!

2-اگر در قسمت یخچال دچار ابریزش هست که در جا میوه ایو .. 

یخچال تراز نیست یعنی قسمت جلو یخچال بالاتر از قسمت عقبش نیست!

درنتیجه اب به خوبی تخلیه نمیشه از قسمت تخلیه ابش..

مورد دومش برمیگرده به کیپ بودن سوراخ تخلیه اب در قسمت یخچال.باید

به وسیله سیم فلزی بلند و همچنین دوتا لیوان اب جوش 

که در اون سوراخ میریزین،مسیر را باز کنید.

ب نظرم ساید بهم چسبیده نگیر جدا یکی فریزر یکی معمولی کنار هم ولی ب هم چسبیده نیس. من بنس دارم خیلی ر ...

ساید ها بهم چسبیده و دو دستگاه در یک دستگاه با یک موتور هستش..اینی که شما فرمودین دوقلو هست

که البته مد نظر و توصیه بنده هم هستش..

بله حرف شما كاملا صحيح هست چون يه نفر كه از لوازم خانگي سر درميورد نگا كرد گفت برا شما موتورش ك ...

100 درصد...چون یه بنده خدایی برند جدید خریده بود بعد از گارانتیش  مشکل دار شد .

نمایندگیش هم فقط تو ایران فکر کنم ارومیه داشتن..

ایشون یه هفته بدون یخچال بودن اخرش با کلی مکافات و همفکری چند نفر  همکارم تونستن

یک قطعه مشابه و با تغییر سیم کشی و.. بهش وصل کنن.

سلام وقت شما بخیر. مشکل یخچال شما از دو عامل میتونه باشه.1 اگر مشکلتون در قسمت فریزرش هست - سیستم ...

اون قسمت که گفتید و با یه شلنگ بزرگ باز کردیم چن بار،بازه بسته نیست ،،جلوی یخچال باید بالاتر بلشه

اون قسمت که گفتید و با یه شلنگ بزرگ باز کردیم چن بار،بازه بسته نیست ،،جلوی یخچال باید بالاتر بلشه

کلا ماهی یک بار شما یک نصفه لیوان اب جوش بریزین تو اون قسمت مفیده.

بله جلوش باید کمی بالاتر باشه تا اب بتونه به خاطر شیبی که ایجاد میشه به قسمت پشت یخچال انتقال پیدا کنه.

سلام وقت شما بخیر. مشکل یخچال شما از دو عامل میتونه باشه.1 اگرمشکلتون در قسمت فریزرش هست -سیستم ضد ...

سلام آقای برفچال.

یخچال مادرم تقریبا ماهی ی بار المنتی ک داخل فریز هستش یخ میزنه دیگه سرما پاین نمیاد برای همین باید از برق بکشیم تا یخش آب بشه .

این مشکلش چیه؟؟؟میدونین علتشو.چکار باید کنیم؟؟

با یاد خدا دل ها آرام میگیرد. میشه برا منم دعا کنین مامان بشم.میخوام😍