من معده درد دارم هزار تا قرص میخورم خوب نمیشم چیزی نمیخورم انگار چاقو تو معده مه میخورم سنگین میشم نفس کشیدم برام عذابه شکمم سفته سفته میشه آب میخورم نفسم تنگ میشه راه میرم زیر قفسه سینه درد میگیره و تند تند نفس میزنم و همش ببخشید بی دلیل آروغ میزنم و انگار یه چیزی از داخل معده ام میاد داخل گلوم آنقدر اذیتم همش فاموتیدین و کوفت و زهر مار میخورم خوب بشود نیست دارم میمیرم از درد تروخدا اگه تجربه دارین بگین چی ممکنه باشه و باید چیکار کنم سونو دادم چیزی نبود فقط کبد چرب گرید یک
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ریفلاکس هستی؟پنتوپرازول برند نولپازا عالیه من میخورمعرق زنیان هم خوبه در کنارشاگه کمالگرا هستی اینم ...
نمیدونم خوردم اینو هرچی قرص معده بوده خوردم پدرم و برادرمم مشکل معده دارن همه داروهاسون رو خوردم ولی برا یه مدت کوتاه باز چیزی میخورم حالم بد میشه کمالگزا هستم ازه
تو کمالگرایی ریفلاکس و سندروم روده تحریک پذیر شایعهبنظرم برو آندوسکوپی بگیرمن فتق هیاتال داشتماگه یب ...
بچه بودم نمیدونستم یبوسته ببخشید دفع که داشتم سفت بود یعنی باید بلند میشدم از درد بتونم دفع داشته باشم آنقدر اذیت میشدم همین الانشم همینجوریم باید نیم ساعت بمونم تا دفع داشته باشم خیلی اذیتم اندوسکوپی چجوریاس؟