2777
2789
عنوان

پی پی آقا هست

466 بازدید | 25 پست

یه پسر کوچولو دارم بجای اینکه بگه این خوبه مهربونه بی آزاره میگه آقا هست😄

رفته بودیم مسافرت یبوست شدید گرفت بعد به زور و بلا تونست دفع کنه ، خیلی گریه میکرد ، خیلی درد داشت موقع دفع، بعد من بهش پیدا لوکس اینا دادم ، سری بعد راحت دفع کرد خیلی ذوق کرد ، گفت این پی پی آقا هست ، سری بعدش دوباره که می‌خواست بره دستشویی ازم پرسید با تردید و ترس ، این پی پی هم آقا هست؟ گفتم آره پسرم آقا هست نترس ، راحت میاد درد نداره 😄😄😄😄

نوشتم یادگاری بمونه بزرگ شه بهش بگم بخندیم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😑😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
یکی عکس نوار بهداشتی کثیف میذاره یکی میگه پی پی آقاهه امشب چتونه😷😷😷😷

اونو که دیدم شام کوفتم شد🤢

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

🤣🤣🤣🤣افرین  

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

آقایون داداشام پی پی کجایید🧐😂

🤣🤣🤣🤣😃

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))