2821
2789
عنوان

هنرستا و مدرسه 🤦🤦🤦🤦🤦

232 بازدید | 23 پست

من فردا باید برم هنرستان دلم نمیخواد برم ۵ ساعت روی میزای چوبی کمر درد کن بشینم و زنگای تفریح فقط به دانش اوزا و حیاط و ... نگاه کنم تا اینکه زنگ بخوره من هیچوقت دوست صمیمی نداشتم و ندارم و وقتی میخوام با یکی دوست شم اینگار ازم فرار میکنن و بعد یه مدت امتحاناتتتتتت تررررررممممم🤦 یعنی دوباره باید مغزمو پاره کنم 

خدایا چرا مدرسه یک ساله و تعطیلات فقط سه ماه 

منم هنرستان به عشق روزای تخصصی میرم مدرسه و ذوق دارم

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنرستان که ۵ ساعت نیست، ۷ ساعته

ولی خیلی خوبه هنرستان، مخصوصا روزای تخصصی😍

دلم تنگ شد🥺

از ۲۲بهمن۱۴۰۴ این اکانتو به شخص دیگه ای واگذار میکنم☺️ ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

رشته فول و کمر و پا و گردن و دست شکن انتخاب کردم همراه با در امدن چشم از حدقه

کامپیوتر؟

از ۲۲بهمن۱۴۰۴ این اکانتو به شخص دیگه ای واگذار میکنم☺️ ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.