2777
2789
عنوان

عشقم بعد دوسال و نیم برگشته و

1436 بازدید | 69 پست

بعد دوسال چند روز پیش یه دفعه‌ای دیدم تو کانال تلگرامم عضو شده دقیقا یکی دو روز بعد از اینکه لینک کانالم رو گذاشتم بیوم و با یه شماره دیگه اومده و فکر میکنه من نمیشناسمش و تو ناشناس بهم هر روز پیام میده هر دفعه به یه بهونه و صحبتی امروزم اومده میگه علایق ما شبیه همه و... یکم باهاش حرف زدم و گفتم میشه اسمتون رو بدونم؟ کلا یه اسم دیگه گفت اسم دختر گفت:/

الان نمیدونم چیکار کنم من میدونم خودشه ولی اون فکر میکنه من نمیشناسمش بنظرتون حرکتی انجام میده؟ مثلا خودش بیاد پیویم بگه کیه؟ یا خودم به روش بیارم میشناسمش؟ یا همینجوری وانمود کنم نمیشناسمش؟

خیلی سخته برام واقعا:(

نمیدونم چیکار کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش باهاش چت نمیکردییا مثلا میگفتی دوست ندارم با غریبه ها صحبت کنمتا بگه چه دختر خوبیه🤣

اخه خودشو دختر معرفی کرده بگم نمیخوام با یه دختر حرف بزنم بد نمیشد؟ اگه میگفت پسره همینو که شما گفتید میگفتم

خب از کجا انقد مطمئنی خودشه🦦

آیدیش رو دارم از یه جایی پیدا کردم و کلا تو ناشناسم کسی بهم تا حالا پیام نداده و از وقتی این عضو شده هر روز داره بهم پیام میده و از روز چت کردنش شماختمش

اخه خودشو دختر معرفی کرده بگم نمیخوام با یه دختر حرف بزنم بد نمیشد؟ اگه میگفت پسره همینو که شما گفتی ...

اها اگ دختره ک هیچی

اگ دوست داری برگرده

اگ بحث رو برد پیش رابطه غیرمستقیم

بگو من با یه نفر بودم فقط ک دلمو شکست دیگه هیچوقت نتونستم برم تو رابطه

ولی خیلی ازش حرف نزن که بفهمه شناختیش

التماس دعا