2777
2789

اگه من بشنوم اونم بدجورش که جیغ و داد و گریه باشع

خودمم ناراحت میشم

ولی هیچی راجبشون فکر نمیکنم چون زندگی بالا و پایین داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ فکری نمیکنم 

فقط برای رفع مشکلاتشون دعا میکنم 

چون خودمم ی مدت زندگیم پر تنش بود . از همسایه بغلی خجالت میکشیدم ک گاهی صدامونو میشنوه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

هیچی فکر می‌کنیم دارن دعوا میکنن.

😂

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

من یه بار زنگ زدم پلیس.زنه چنان داد میزد فک کردم شوهرش داره میکشتش.اما نگو زنه خودشو زده بود به ... بازی داشت وسایل میشکوند جیک شوهرش درنمیومد.کلا خیلی استرس مبگیرم

من فکری نمیکنم 

ولی دوبار صدای صابخونه رو شنیدم، سنشون هم زیاده بچه جوون دارن 

اقاهه خانومشو میزد صدای گریه خانومش میومد جیغ میزد منم این پایین با هر جیغش میلرزیدم و گریه میکردم 

خیلی دلم میخاست برم خونشون یکی بزنم تو گوش مرتیکه دشت خانومو بگیرم بیارم خونمون ولی میترسیدم نمیشه دخالت کرد😔 

بچه بودیم بابامم خیلی ماملنمو میزد مارو هم میزد 

کلا صدای هر دعوایی بشنوم انگار پنیک میکنم فقط گریه میکنم هیچ حرکتی نمیتونم بکنم 

یبارم کوچه پشتی دعوا شد دخترشون تو عقده پسره اومده بود لگد میزد ب در خونه اصلا نفهمیدم موضوع چیه ولی با صدای جیغاشون من اینور تن تن گریه میکردم صلوات میفرستادم