من از وقتی شروعش کردم تمام انرژ تحلیل میره گریه میکنم
قبلا ب مراتب بهتر بودم؟
میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
بعدش خوب شدی زندگی برات قشنگتر شد یا نه؟؟؟ نمیخام فقط الکی معتادش بشم اگ اثر نمیکنه
میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعی کن تنها نباشی و با نزدیکانت صحبت کن.. این یکی دوهفته بکمسخت میگذره… بهتر بود یه دارو بهت میداد ...
بهم گفت از روز سوم قرصو کامل بخور من از روز دوم خوردم در کنارش ی مکمل قرص اهنمم داد بهم
تو خونه درس میخوندم بس گریه کردم تصمیم گرفتم برم کتابخونه...
چون غربت خونه میگیرتم
ن از عطاری عطر اسوخودوس بخربو کن هی صورت تو باگلاب بشور آروم شیمن چند ماه قرص خوردم بعد ترک کررم خو ...
خب میخام بدونم از هفته دوم ب بعد انرژیت برگشت؟یا بعد از ترکش خوب شدی؟
بعش عادت کرده بودمحالم بهار شد من با سرتالین میخوردمخیلی یی خیال شده بودماین حالت مو دوست نداشتم تر ...
پس من ترک میکنم ...من میخام درس بخونم...نمیخام بی انرژی شم
مثل الان