2777
2789
عنوان

کسی بعد مصرف قرص ضد افسردگی بوپروپیون ولبان بدتر افسرده نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 23 پست
اره حدودا دو هفته اول اینجوری بودم

بعدش خوب شدی زندگی برات قشنگتر شد یا نه؟؟؟ نمیخام فقط الکی معتادش بشم اگ اثر نمیکنه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
خب ینی از چن وقت دیگ اون انگیزه و حال خوبمو بدست میارم

من که بدست نیاوردم واقعا فقط رو تخت افتاده بودم 

شروع کردم به خوردن ویتامین D,e و همچنین گروه B 

پیاده روی و خوردن سبزیجات 

خیلی برام سخت بود که برم بیرون از خونه اما تلاش کردم 

خداروشکر دوپامین بدنم رفت بالا

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاستم قطعش کنم‌حالم خیلی بده خیلی....انگار مرده م

ن از عطاری عطر  اسوخودوس بخر

بو کن هی 

صورت تو باگلاب بشور آروم شی

من چند ماه قرص خوردم بعد ترک کررم خودم

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

سعی کن تنها نباشی و با نزدیکانت صحبت کن.. این یکی دوهفته بکم‌سخت میگذره… بهتر بود یه دارو بهت میداد ...

بهم گفت از روز سوم قرصو کامل بخور من از  روز دوم خوردم در کنارش ی مکمل قرص اهنمم داد بهم

تو خونه درس میخوندم بس گریه کردم تصمیم گرفتم برم کتابخونه...

چون غربت خونه میگیرتم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
ن از عطاری عطر اسوخودوس بخربو کن هی صورت تو باگلاب بشور آروم شیمن چند ماه قرص خوردم بعد ترک کررم خو ...

خب میخام بدونم از هفته دوم ب بعد انرژیت برگشت؟یا بعد از ترکش خوب شدی؟

خب میخام بدونم از هفته دوم ب بعد انرژیت برگشت؟یا بعد از ترکش خوب شدی؟

بعش عادت کرده بودم

حالم بهار شد من با سرتالین میخوردم

خیلی یی خیال  شده بودم

این حالت مو دوست نداشتم 

ترک کردم بهتر هم نشدم

زوان شناس چند بار رفتم دیگه خسته شدم

فهمیدم باید خودم بخوام

از روان شناس و پزشک کاری برنمیاد

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

بعش عادت کرده بودمحالم بهار شد من با سرتالین میخوردمخیلی یی خیال شده بودماین حالت مو دوست نداشتم تر ...

پس من ترک میکنم ...من میخام درس بخونم...نمیخام بی انرژی شم

مثل الان