2777
2789
عنوان

نمیدونم از کجا شروع کنم

99 بازدید | 13 پست

میخوام رو خودم کار کنم ظاهرم شخصیتم احساساتم روابطم و همه ابعاد زندگیم 

ولی نمیدونم دقیقا از کجا باید شروع کنم و چکار کنم؟

بنظرتون باید چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وضعیتی که الان دارم راضی نیستمدوس دارم ورژن بهتری از خودم باشم

خب ببین چی به صورتت میاد صورتتو کلا تمیز کن با تیغ و ابروهاتو قشنگ فرم بده اگه پوستت برنزه ادایش مخصوص پوست برنز کن 

اگر سفیدی از رنگای صورتی کم رنگ استفاده بکن 

ببین اندامت چه شکلیه و چه نوع لباسی بهت میاد ، حرف زدن خیلی مهمه کلا یه دهاتی میتونه طوری رفتار کنه که کل تهران تو کف بمونن 

سعی کن خیلی قشنگ صحبت کنی و اگر هم ناراحت میشی از کسی به روش نیار و سرد شو باهاش تا خودش بفهمه 

سعی کن به دیگران زیاد بها ندی خودشون پیگیری باشن

مرسی عزیزم واقعا مفید بود برای داشتن شخصیت بهتر و قوی تر چکار کنم ؟

عزیزم من خودم تا سال پیش اصلا حس بدی داشتم به خودم 

و هیچ پسری باهام اوکی نمیشد یا سمتم نمیومد کلا بحث پسر نیست 

بحث محبوبیته ولی خب الان دقیقا برعکس شده و هر جا میرم تعریف میکنن ازم 

ولی خب من قبلا رو بیشتر دوس داشتم چون خودم بودم ولی خب آلان فقط سعی میکنم خود واقعیم نشون ندم، دیگران خود واقیعت رو دوس ندارن ، من الان حتی اگه بد رفتار کنم با کسی سعی میکنه از دلم در بیاره ولی قبلا فقط ناراحتم میکردن 

عزیزم من خودم تا سال پیش اصلا حس بدی داشتم به خودم و هیچ پسری باهام اوکی نمیشد یا سمتم نمیومد کلا بح ...

چقد خوبه که پیشرفت کردی

راستش من دومی رو انتخاب می‌کنم حس میکنم‌بهتره 

چکار کردی که اینجوری شدی؟

خب عزیزم میدیدم که چجورین دیگران واقعا حتی دوست های صمیمی 

همیشه ناراحتی خودمو نشون میدادم و اونا اهمیت نمیدادن منم تصمیم گرفتم کلا خودمو لباسامو ، احساسات رو و حتی اندامو تغییر بدم 

واقعا اگه پولشو داری برو باشگاه مهم نیست اندامت چجوری باشه فقط برو باشگاه چون خیلی خیلی حالت خوب میشه دردات خالی میشه

خب عزیزم میدیدم که چجورین دیگران واقعا حتی دوست های صمیمی همیشه ناراحتی خودمو نشون میدادم و اونا اهم ...

راستش اون‌ تیکه رو متوجه نشدم وقتی از دستشون ناراحتم نشون ندم ؟ چرا؟

تغییر خیلی سخته واقعا

امیدوارم از پسش بربیام 

راستش اون‌ تیکه رو متوجه نشدم وقتی از دستشون ناراحتم نشون ندم ؟ چرا؟تغییر خیلی سخته واقعاامیدوارم از ...

چون خیلی ها اهمیتی نمیدن یا میگن چقدر بچس عزیزم 

اره خیلی خسته باید ضربه بخوری واقعا که تغییر کنی 

من‌داغون شدم کسی که دوسش داشتم ولم کرد و بعد از اینکه تغییر کردم الان هر روز پیام میده ولی خب واسه من دیگه مرده