2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش توی تاپیکت مینوشتی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چن روز پیش برای یکی رفتم خرید ،یعنی خودش گف فلان چیزو بخر برام،بعد الان ک رفته بازار دیده ک من یکم گ ...

حتما اون که ارزون داده قیمت خرید قبل بوده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

زنگ زد و غر زد ک آره فلان جا ارزونتره،یا اینکه از ی مغازه بن تخفیف داشتم،رقتم براش خرید،ک اونم غر زد،آی بلنده،آی کوتاهه،یعد اینکه یکی از شلوار لی ها رایگان در اومد،با بن تخفیف من،الان پول منو نداده و گفت ک میخواد اونو بفروشه با قیمت خوب،میخوام این شلوار و بگیرم

زنگ زد و غر زد ک آره فلان جا ارزونتره،یا اینکه از ی مغازه بن تخفیف داشتم،رقتم براش خرید،ک اونم غر زد ...

ن تنها پولم رو نداده بلکه اون جنس رو میخواد بفروشه،چجوری ازش بگیرم،اینم بگم از نزدیکانمه نمی‌خوام ناراحت بشه،چی بگم بهش؟ 

زنگ زد و غر زد ک آره فلان جا ارزونتره،یا اینکه از ی مغازه بن تخفیف داشتم،رقتم براش خرید،ک اونم غر زد ...

شلوار که شما خریدی رو میخواد بفروشه؟؟ خب پولشو که باید بده بهت 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
دیدی کسی نیومد 🥲

خودم هستم بهترین ایده ها توی ذهنه منه نگران نباش پولتو از چنگش در میاریم

شلوار که شما خریدی رو میخواد بفروشه؟؟ خب پولشو که باید بده بهت

نداده،از طرفی سه تکه ی لی جنس خوب براش خریدم،یکی ازین اینها رایگان شد با بن تخفیف من،الان همونو میخواد بفروشه،خوب منم میتونم بفروشم ،چجوری بهش بگم پس بده

خودم هستم بهترین ایده ها توی ذهنه منه نگران نباش پولتو از چنگش در میاریم

😅بخدا پولش اصلا برام مهم نیست ،حتی شوهرم گف بهش بگو نمی‌خواد پول بدی،ولی من ازین کارش بدم اومده ک هم میگ بخر هم غر غر میکنه