2777
2789

پسری که به من ظلم کرد و روانمو بهم ریخت به بدترین شکل ، .  آمارشو تو مجازی یواشکی دارم میدونم کارم اشتباهه باید چکش نکنم ولی هدفم از چک کردن این بود که ببینم تاوان میده یا نه .

تازگیا متوجه شدم ، خانوادگی بدبیاری اوردن . 

خودشم چند وقت پیش رفت بیمارستان . اوضاع خوبی نداشت . یه دو سه تا استوری ناراحتی گذاشت  باز دوباره شاده الان چیزی بروز نمیده . اینم بگم اون فکر میکنه حتما من فراموش کردم همه چیو . چون واسه اون ظلمش پیش پا افتاده بود. ولی من مدتهاست حالم بده ، . بارها تو محرم نفرینش کردم واگذارش کردم به خدا . 

ولی  انگار نمیفهمه از کجا میخوره . انقدر اعتماد بنفس داره .  نمیدونم واقعا آدم سرخوشیه یا  الکی حفظ ظاهر میکنه  . 

اینجور ادما اعتماد به نفسشون بالاس میگن چشم خوردیم😐💔

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمه، به روی خودش نمیاره. مثل اون جوکه، که طرف زمین میخوره، برا اینکه ضایع نشه سینه خیز میره!... 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

خودشون نمی فهمن شما چطوری می فهمی😐

شما چون پیگیری حس می کنی هر بلایی سرشون میاد تاوان کاریه که سر شما آوردن.

البته منم وقتی اذیتم کنن دلم بشکنه حتما همون بلا سر خودشون میاد اما من خیلی پیگیر نمیشم و به یه خدا رو شکر بسنده می کنم 

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

خوب کار تو اشتباهه زندگی خودت ول کردی اونو چک میکنی عمر خودتو برای ادم بی ارزش هدر میدی که چی

همین چک کردن میشه عادت دیگه به خودت میای میبینی طرف زندگی خودشو تشکیل داده تو هنوز اندر خم یه کوچه ای

ولش کن اگرم ازش ناراحتی بسپار خدا  چی کار داری تظاهر میکنه یا نه 

بلاک کن دیگه نبینیش از سرت بیوفته

خوب کار تو اشتباهه زندگی خودت ول کردی اونو چک میکنی عمر خودتو برای ادم بی ارزش هدر میدی که چیهمین چک ...

دقیقا میدونم حرف شما درسته . 

ولی احساس خشم داره منو میکشه . 

ولی نفرین نکننفرین همیشه دوسر داره

نفرین ناحق بله ولی کسی که بهش ظلم میشه حقشه نفرین کنه البته که خداهم جوابشونه میده ولی شعور درک کردن ندارن بخاطره ظلمیه که در حق مظلوم کرده بودن 

میفهمه، به روی خودش نمیاره. مثل اون جوکه، که طرف زمین میخوره، برا اینکه ضایع نشه سینه خیز میره!...

بخدا من شخصیتم اینطوری نیس که بد آدمارو بخوام . 

ولی واقعا داغونم کرد .  به اندازه کافی افسرده بودم ، داغونتر شدم . 

نفرین ناحق بله ولی کسی که بهش ظلم میشه حقشه نفرین کنه البته که خداهم جوابشونه میده ولی شعور درک کردن ...

بخدا من یه مورچه رو بکشم عذاب وجدان میگیرم .

خودمم معصوم نیستم ، هرکار اشتباهی کنم خدا پوستمو میکنه