2777
2789
عنوان

وسواس فکری داره کار دستم میده

65 بازدید | 4 پست

دیدید به پلک زدن فکر می کنید پلک زدنتون نا منظم میشه؟یا به راه رفتن فکر می کنید فلج می شید؟

از دیروز که به اب دهن فکر کردم اب دهن تو دهنم هی جمع می شد اینجوری شدم که همش فکرم به ترشح اب دهنه و همین جوری داره دهنم پر از اب میشه نمی دونم شما تا حالا براتون پیش امده یا نه ولی همینجوری داره ترشح میشه نمی دونم چه غلطی کنم باید به کی بگم که فکر نکنند روانیم

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

نمی دونم شما متوجهید من چی میگم یا نه

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

دیدی دکتر راجب فلان بیماری میگه علائمش به وجود میاد من زدم سر...طانه حلق از دیروز یه چیزی چسبیده به زنگوله حلقم ولی هیچی نیستی از علائم اون بیماری بود😑

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی دکتر راجب فلان بیماری میگه علائمش به وجود میاد من زدم سر...طانه حلق از دیروز یه چیزی چسبیده به ...

من زیاد از این اتفاقات برام می افته اما این یکی واقعا داره زندگیم رو مختل می کنه

من زیاد از این اتفاقات برام می افته اما این یکی واقعا داره زندگیم رو مختل می کنه

خدا به جفتمون نظر کنه خیلی درکت میکنم 🥺

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂