2777
2789

بچه ها

راستش آدم های زیادی اطرفم دارن میمیرن نمیدونم چرا اینقدر مرگ ها زیاد شده واقعا باعث میشن فکر کنم اگه الان همه چی تموم بشه من چیکار کردم که یکم دلم خوش باشه.. چند باری از توسل به شهدا نتیجه گرفتم که ایمان آوردم اون ور یه خبرایی هست و واقعا کسایی هستن که صدای منو میشنون ..

حالا من یه کانال زدم توی روبیکا ،  فعلا هیچ ممبری نداره و فقط و فقط قصدم رسیدن به حاجت هامون و توسل به شهدا و اعمال ما تأخره ست..  میتونید با هر نیتی وارد بشین حتی برای امواتتون ،  اونجا میخوام هرروز عکس یه شهید بذارم و دور هم یه تعداد صلوات که خودتون انتخاب میکنید برای اون شهید بفرستیم،  این شهدا آخرش کمکمون میکنن اینا جاشون پیش خدا خوبه من ایمان آوردم.. قراره برای ائمه ختم های کوچولو بذارم که فقط غافل نشیم..  بیاین دور هم فیض ببریم و کاری کنیم برای خودمون..

باید آخر این زندگی قشنگ بشه

باید

بااااید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوووووووب

خیلی ایدتو دوست داشتم

منم وقتی یک کلیپ از اون بخش از زیارت آل یاسین که میگه و ان الموت حق و ان ناکرا و نکیرا حق رو میبینم 

ایمان میارم 

و میترسم 

هیچیییییی ندارم واقعا دستم خالیه 

چه خوووووووبخیلی ایدتو دوست داشتممنم وقتی یک کلیپ از اون بخش از زیارت آل یاسین که میگه و ان الموت حق ...

قربونت گلم 

ما واقعا اون ورو جدی نگرفتیم 

کاش تعدادمون زیاد بشه 

اگه خواهر داری یا دوست صمیمی که دوست داری توی جمعمون باشه دریغ نکن 

باید انگیزه همدیگه بشیم 

این سومین باریه که از آخرت چیزی میشنوم نکنه میخوام بمیرم

نههه خدانکنه 

هیچی اتفاقی نیست 

خدا خیلی دوسمون داره 

با دید مثبت اگه ببینی،  میشه گفت شما سه بار مورد رحمت و تلنگر خدا قرار گرفتی که از یه ثواب هایی جا نمونی