هفته دیگه عمل بینی دارم منشی همش پیام میده پول رو واریز کنید یه مقدارشو بابام میگه نه من ده تومنشو نمیدم😑زور میگه دکتر گفت تخفیف نمیدم ولی بابام زور میکنه خیلی خجالت میکشم چیکار کنم این وسط گیر افتادم همش میگ پیام بده بگو نداریم😑اگهنده میرم طلامو میفروشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند سالته . کاش سعی کنی بری سرکار . من از ۱۷ سالگی رفتم دانشگاه سرکارم رفتم حتی شهریه دانشگامم خودم دادم . چون بابام پولدار بود اما دق میداد تا پول بده . خسیس نبودا فقط کوفتت میکرد انقدر سوال جواب میکرد
ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
کاش عمل نمیکردم با اینکه بینیم شکستگی و انحراف شدید داشت
ن من عمل کردم و راضیم خوب شده
اتفاقا اون موقع تقریبا پنج تومن میشد تقریبا ۷ سال پیش
ما پونصد دادیم پول پیش بعد گفت هفته بعد بقیه اشو بریزید اتفاقا پول ما جور نشد یعنی گذاشتیم از این بانکهای خصوصی ک گفتن برشکسته شده پول ما اون موقع ده تومن بود دیگه همسرمم گفت ولش کن بریم پولو از دکتر بگیریم دیگه ما زنگ زدیم اگه نیاییم چی منشیش گفت پ پونصدتون سوخت😆 همسرمم ناراحت دیگه رفت قرض کرد عمل شدم و راضیم