2777
2789
عنوان

بابام لج کرده میخاد پول دکترمو نده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته . کاش سعی کنی بری سرکار . من از ۱۷ سالگی رفتم دانشگاه سرکارم رفتم حتی شهریه دانشگامم خودم دادم . چون بابام پولدار بود اما دق میداد تا پول بده . خسیس نبودا فقط کوفتت میکرد انقدر سوال جواب میکرد

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ایشالا🥲استرس عمل یه طرف استرس این چیزا یه طرف دیگه

نگران نباش بابات اون ۱۰ تومنم میده

عملم ک بیهوشی کلا هیچی نمیفهمی

نقاهتشم ۳ ۴ روزه دیگ

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
کاش عمل نمیکردم با اینکه بینیم شکستگی و انحراف شدید داشت

ن من عمل کردم  و راضیم خوب شده 

اتفاقا اون موقع تقریبا پنج تومن میشد  تقریبا ۷ سال پیش 

ما پونصد دادیم پول پیش بعد گفت هفته بعد بقیه اشو بریزید اتفاقا پول ما جور نشد یعنی گذاشتیم از این بانکهای خصوصی ک گفتن برشکسته شده پول ما اون موقع ده تومن بود  دیگه همسرمم گفت ولش کن بریم پولو  از دکتر بگیریم دیگه ما زنگ زدیم اگه نیاییم چی منشیش گفت پ پونصدتون سوخت😆 همسرمم ناراحت دیگه رفت قرض کرد عمل شدم و راضیم

همین کارو میکنم ،روز اول تو مطب حرفای دکترو شنید گعت هرچی باشه میدم‌الان نمیدونم‌چشه

رفته فک کرده دیده ۱۱۷ تومن زیاده😂😂

حالا بابای من بار اول نمیتونه یهو هضم کنه زمان میبره

سر ارتودنسی دندونام یهو گفت هزینش میشه ۵۰ تومن،همونجا برگشتیم😂

تا یواش یواش کنار اومد ک اره قسطیه و...

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
چند سالته . کاش سعی کنی بری سرکار . من از ۱۷ سالگی رفتم دانشگاه سرکارم رفتم حتی شهریه دانشگامم خودم ...

۱۹ 

اجازه کار نمیده  میگه درس بخون بری دانشگاه از اونجا برو کار میگه نمیزارم بری تو کار ازاد ،پشت کنکور موندم دوباره 

منم وضعش بد نیست اما بعضی وقتا خسیس میشه جونمو درمیاره تا کارو بکنه

عزیزم فکر نمیکنی حق داره، خیلی هزینش زیاده

زیاده میدونم من بعد اینکه فهمیدم هزینش چقده گفت نمیخام

خودش گفت نه برو درستش کن چون من همه دکترا جوابم‌کردن 

دماغمم اصلا قشنگ نیست وقتی بهم گفتن بینیت تخریب شده خودش گفت هرچی باشه میدم و گرنه نمیخاستم اذیتش کنم

رفته فک کرده دیده ۱۱۷ تومن زیاده😂😂حالا بابای من بار اول نمیتونه یهو هضم کنه زمان میبرهسر ارتودنسی ...

😂اره همش تو فکرشه 

من اولش هضم‌میکنه بعد پس میده😑😑😂اولش ک حرفای دکترو شنید گفت هرچی باشه میدم الان اینطوری میکنه