2777
2789
عنوان

بابام میگه از شوهرت پول بگیر

200 بازدید | 11 پست

میشه بیاین یه مشورت 

بابام چون نیومد ضامن وام ازدواج من بشه (البته وقتی ب برادرزادش رو زدم و ضامنم شد گفت بیا ضامنت میشم ولی دیگه کار از کار گذشته بود)

شوهرم بعد اون میگفت منتظرم بابات یکاریش پیشم گیر بیوفته منم تلافی کنم 

الان بابام میگه از شوهرت ۳۰۰ میلیون پول بگیر قرضی برام ۲،۳ماهه

میدونه ک این پولو برا زمین جمع کردیم( شوهرمم بارها بهم میگفت از بابات پول قرض بگیر زمینو بگیریم تا وامو میریزن،ولی من همش گفتم نه از اونا نمیگیریم اصلا ب خانوادمم نگفتم چون نمیدادن هم)

الان نمیدونم ب شوهرم بکم یا نه چکار کنم 

فقط برام دردسر درست میکنن همه 

الان عذاب وجدان دارم ک بابام بهم رو زده از اون ورم میگم اگ ب شوهرم بگم میگ میخواهیم زمین بگیریم( با اینکه میدونم پولمون کامل نیست تا اون ۲،۳ ماهی ک بابام بخاد برگردونه پولو دست می‌زنیم) و کلا نه میاره میگه نه دیگه هم پول نده هم روی الکی زده باشم

نمیدونم چکار کنم اعصابم خورده

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

نگو خودتو کوچیک نکن 

اینطور چیزا باید دو طرفه باشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو خودتو کوچیک نکن اینطور چیزا باید دو طرفه باشه

خیلی خانوادم اذیتم کردن سر جهاز حتی کادوی زایمانمو پولشو خودم دادم ب مادرم 

الانم بابام میخاد بره یه سهامی بخره خودشو ۲ میلیارد بدهکار کنه میگ ۳۰۰ تومن شما بدین بقیشم میخاد حتما وام بگیری کار خودشم ریسک بزرگیه واقعا فقط برا خودش دردسر درست میکنه

نه اصلا نگیر از شوهرت به مامانت بگو نمیشه اگر روت نمیشه ب بابات بگی

بیچاره مادرم میگه نمیخواد ب شوهرت بگی چون بابام میخواد خودوش ۲میلیارد بدهکار کنه مامانم راضی نیست میگه حالا ۳۰۰تومنم شوهرت بده بقیشو از کجا بیاریم

ب شوهرت نگو.ب باباتم بگو همین روزا میخوایم زمینو بخریم نمیشه پول بدیم ب شما

اتفاقا بهش گفتم 

صدتا عیب گذاشت رو اون زمین 

در صورتی ک قبلا میگفت بگیرینش ،کنار خونه هموناست

چرا ضامنتون نشد شوهرت حق داره اگه نده پولو بهش نگو اصلا به مامانت بگو پولو خوابوندیم تو حساب دوباره ...

ممنون گلم باز یه حس مزخرفی دارم ک کارشو راه ننداختم

چرا ضامنتون نشد شوهرت حق داره اگه نده پولو بهش نگو اصلا به مامانت بگو پولو خوابوندیم تو حساب دوباره ...

چون شوهرم نذاشت من واممو موقع جهاز خریدن بگیرم بعد از عقد، ینی ندادش ب بابام گفت خودمون یکاری باهاش میخواهیم بکنیم بابامم سر اون تلافی کرد