2777
2789
عنوان

جواب کسی که بگه عاشقتم

205 بازدید | 8 پست

بچه ها ی نفر تو اینستا پیامم داد که فلانی خودتی ی چند تا نشونه ام گفت ازم ک پیدا بود می‌شناسه 

گف چند ساله دنباله ی نشونم ازت تا اینکه پیجتو پیدا کردم و گفت چند ساله عاشقت شدم نمیدونی چقدر میخامت 

همش هم میبینمت ولی روم نشد بیام جلو 

چی بگمممم ؟؟؟هنگم اصن طرف آشنا نیس برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نمیدونم هدفتون و نیتتون واقعا چیه اما اعتراف احساساتتون بصورت ناشناس و مجازی برای من هم انقدر ارزش داره که یک نفر به قصد مزاحمت یا سرگرمی چنین حرفی زده باشه در ضمن دوست داشتن کسی که جسارت بیان این احساسات رو حضوری نداشته باشه اونم وقتی که زیاد منو میبینه بنظرتون ارزشی داره؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

بهم زدم ینی خداروشکررررر حالا ک فهمیدم ی گندی ب بار آورده بود برا اینکه لاپوشونی کنن آوردن زنش بدن ب ...

وای پس خدا رو شکر که فهمیدی و زود تر تمومش کردی

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

وای پس خدا رو شکر که فهمیدی و زود تر تمومش کردی

وای من بعدش فهمیدم

بازم بهش فکر میکردم با اینکه جواب رد داده بودم ولی وقتی فهمیدم انقد ازش بدم اومد زدم بلاکش کردم گفتم فقط خداروشکرررر