برای هزینه کلاس کنکوری و مشاور من درسم متوسط هست بد نیست ولی در حد مدرسه بلدم و کنکور رو گند زدم و هیچی از کنکور واست بلد نیستم دلم میخواد کنکور قبول سم ولی واقعا هیچی بارم نیست از کنکور حدودا ۳۰تومن هزینه دو کلاس و مشاوره میشه دلم میخواد بابام راضی سه پولشو قسطی بده امشب اصلا محلم رو نذاشت و بدش میاد نمیفهمه لازم دارم فقط میگه بخون آخه الکی خوندن چ فایده داره دارم سکته میکنم از دستش دام میخواد با چاقو نیمه تیکه س کنم چجور راضیش کنم
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عریزم میفهمه من تلاشم رو کردم نشد باز مقاومت میکنه
من جات بودم بدون کنکور میرفتم وارد بازار کار میشدم
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن